Trebalo bi na Edge ako nista.
Sinoć sam prvi put pogledao film preko Kodi platforme. Malo je reći da sam se razočarao. Tek iz trećeg je pronašao prevod da paše uz film, a isti je KAO u 720p…ali ni blizu…
Vraćam se ja na torrente…
I ja sam se bio duboko razocarao u KODI, ali za serije je donekle i dobar,filmovi samo filmowizija i 123movies
Ja sam sinoc preko popcorna i mobilnog strimovao Ubistvo u Orijent expresu. Sve bilo super.
Najbolje sto sam na telefon iskljucio ekran i punio ga dok se strimovao film.
Ma torrent + HDD = zakon, pogotovo u danasnje vreme kada je internet brz, za manje od sat vremena skines sta hoces od 2160p do 1080p, 720p… …Ja se nikada nisam zezao sa tim stream-ovanjem, naravno osim ako u zivo hocu gledati neku utakmicu, utrku…
Nadjoh odličan repo pogotovu za vlasnike XBOX-a jer radi - ubija na mesto!
http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi
i iz zip-a izabrati blamo repository i napokon u install from repository izabrati Blamo-video addons instalirati Placenta. Ima dosta linkova sa G.Drive-a u 1080p. Pa ko voli nek izvoli
Jel zna netko kako da namjestim na xboxu da mogu gledat tv preko kodia.ako je moguce uopce?
Moguce naravno. Samo treba naci kvalitetnu iptv listu. Ako imas takvu kontaktiraj me preko P.M. da ti objasnim.
uzeo ovo sa aliexpressa pre tri nedelje. celih 23 evra.
Juce stiglo. Kodi vec bio instaliran, ubacio exodus repo, ubacio kids tv repo, opensubtitles. Dovidjenja skidanje filmova prebacivanje na eksterni.
Sačekaj par dana pa nam onda javi utiske.
sto?
Non stop ima nešto da ti puca i da ne radi, ne zbog mašine nego zato što je Kodi jedno bagovito govno koje nikad neće dovesti u red.
Ja nemam loša iskustva sa kodi-jem
Ne znam odakle ti to da će mu pucati i ne raditi. Ja sam kupio pre dve godine sličan android box ali sa 1gb memorije a takodje i @ivan71 je pazario isti takav evo i dan danas sve radi kako treba. Treba pronaći samo dobre repo-e i nemas brige.
Pozdrav! Ima li neki Kodi addon za Sportklub programe koji stabilno radi?
Live TV Serbia, pogledaj na YT tutorijal kao se instalira ali moram ti reci da je zbutano mnogo tamo. Tipa nadjes samo HBO 2 u SD kvalitetu dok u drugom “folderu” ima sva tri HBO u HD-u a prekosutra obrnuta situacija. Ima veliki izbor kanala iz regiona i gomila domacih serija i filmova.
Hvala ti puno! Probacu sigurno.
Gledam na netu ima i neka Mobdina.
Da li neko koristi kodi na XOne?
Već drugi put mi se dešava da kada namestim addonove i sve, pretražim neki film ili seriju, jednostavno ne radi pretraga… Reinstaliram kodi i addonove, radi par dana pa opet isto…
Ne radi ni kod mene ni za jedan addon preko xboxa. Na pc, sve radi
Kod mene isto tako… Ne mogu izgleda još da je naprave kako treba.