Ovako nešto ako je vw ljubitelj a nema za Audi
Volkswagen Touareg 3.0 Rline Ful,Tuareg (43.500 KM)
https://www.olx.ba/r/42549493/62471
Ne kaskaju.
Vagen ima to duplo kvacilo DSG menjac. Koji je super brz i odlican. Ali nije toliko ipak kvalitetan.
Svi su furali isti fazon, BMW ima svoj ZF 7 brzina koji se pokazao kao kvarljiva roba.
Te sto pominjes 9 brzina su mehanicki vise nalik onim starim automatik opcijama kao pre 20god ali uz mnogo vise brzina pa samim tim se ne oseti i mnogo su bolji.
Ali nisu vise sistemi duplo kvacilo kao sto je DSG vw ili smg i tako ti nazivi ko je sta uzeo.
Ali poenta price je da svi odustaju polako od tih duplih kvacila.
Jel znaš da je dsg robotizovani manelac i zato ima max 7 brzina dok ostali koriste at mjenjače ili automatike poznate u narodu.Najjači su mi fanovi VW koji to zovu automatik a to nema dodirne tačke nikakve
nisam ja nigde spominjao koliko je arteon presao
Ovo kao ja kada objasnjavam da Battledield 3 i 4 nemaju veze jedna sa drugom iako sa spolja izgleda isto.
Ali realno za laike kao ja, kada vozim moj sa DSG ili sednem u zenin sa obicnim automatikom, ne primetim razliku.
Znao bi razliku u slučaju kvara dsg je dosta jeftiniji
Zaboravio sam da napomenem, imam kuci megana iz 2015 godine koji je kupljen nov. Sigurno mi ne pada na pamet da uzimam nesto starije od toga. 2017 eventualno bi bilo nesto najstarije sto bi uzeo. U megana sam ugradio android multimediju tako da tu imam bukvalno sve sto se tice aj nazovimo te multimedia opreme, od parking kamere, do svih mogucih navigacija cuda muda. sad da se vracam na 2013 godinu i dzipa sa 3 soma kubika, mislim, no hard feels ali
Pa dobro koliko je presao taj sto si gledao? kladim se da ga niko u Srbiji nije novog kupio da bi ga tako brzo prodao, a iz uvoza je negde na 200.000.
nesto sto soma, tako nesto. pa ima ih raznih. ali znas, super je taj audi, stvarno nema greske, ali planirao sam da dam 20k za auto, pa ajde navucicu i tih 5, ovaj je 27, i tako u nedogled mogu da dodjem do 35, uzmem q5 2017 i bog da me vidi
E ovo jeste tačno
Svakih 3k eura dolaze druga auta u obzir
tako sam hteo fiat stila da zamenim necim novijim do 5-6k eura pa sam na kraju uzeo novog megana za 12.5
ne mogu to vise da radim jer cu na kraju morati da zivim u tim kolima
To kao da si alfu kupio budeš zadnji vlasnik
@Akiris a zasto ne RAV4 Hybrid? Lep dizajn i solidna cena ili Mazda CX5, Honda CR-V, pa i Nissan X-Trail, relativno jeftini SUV, a sa dosta opreme e sad jedino ako zelis da te primete tu vec mora VW ili Audi Da sam na tvom mestu i da imam 30k eur Toyota RAV4 Hybrid i finoj opremi i bog da me vidi
Hvala na preporuci i sad cu ti izneti moje subjektivno misljenje. Iako ne osporavam kvalitet tih automobila, nekako imam utisak da ti istocnjaki proizvodjaci ne mogu da ubodu izgled kola koji traje. barem ne novijih modela. Kad sam kupovao megana 2015, to je bio restilizirani megane (poslednji stari). Tad sam gledao i i tada najnovijeg aurisa koji mi je na kraju bio skup. posle 6 godina, nek mi neko ne zameri, ali taj auris izgleda smesno i totalno demode. Megane koji je inicijalno dizajniran 2007 godine jos uvek izgleda do jaja (ne zato sto ga ja imam). pa tako imam neku pedalu od tih SUV-ja. Komsija ima Sportage-a iz 2014, to izgleda jako smesno danas. ko da auto ima 25 godina a ne sedam.,
nemam 30k
Znam, gori sam od instagram influenserki
Evo pa procenite sami. slika megana je moja, a auris je neki stock foto. da ne pricam o led svetlima.
Ma Mercedes i svi te primete😃
Znas kako bi me primetili u Lamborghini Urusu?
vise nego baku praseta (pun intended, majke mu ga nabijem )
Salim se malo, ali ono, ko sto nikad necu kupiti mercedesa tako necu kupiti ni Urusa pa mi svejedno sta lupetam
Pa ako si zadovoljan svojin renoom uzmi lepo talismana, ekstra auto lepo izgleda jeftin. Mislim jeftin…
@SlobeX znam razliku, moj tata ima robotizovani menjac, samo pezoov koji je gori od dsg. Nema kvarova što se toga tice je super ali je kilav do jaja iz prve u drugu uzas
Zadovoljan jesam ali ako imam Levi’s sorc, necu trcati da uzmem Levi’s farke. Probao bi diesel ili nesto drugo
A i nivo zavrsne obrade nije, well, na nivou. Lepo meni rekao @umnjak jos 2015 ovaj info, i bio je u pravu.
Bas ovo, dizajn japanskih kola je SRAMOTA.
Unutra enterijer i plastika bez imalo preterivanja je daleko ispod mog prvog BMW e30 i to ne preterujem.
Plastika i zavrsna obrada e30 je top.
Udjem u neki Micubisi a unutra ono za ventilaciju kao Punto 2