A moze da bude 101 k… a uglavnom je nista bit o. Samo eto bleji to stalno
Kao nekima check engine
A moze da bude 101 k… a uglavnom je nista bit o. Samo eto bleji to stalno
Kao nekima check engine
Moja Mazdica i moj prvi auto, tacno se uklopio u onih 109ks za probnu posto je u pitanju 1.6 benzin, nije sad sala zabava za voznju, ali moze da povuce kod preticanja, uzeo ga krajem 2018, 2007 godiste i na satu je imao 128k e sad koliko je to istina ne znam, ali kada sam ga odveo u servis da odradim mali on kaze da je vrhunski odrzavan, da je motor bez greske i sve je fabrika nista nije prepravljano ili stavljano sa strane.
Btw servis se bavi iskljucivo japanskim vozilima, u pitanju je Nacional auto u Rakovici su u Bg, ne bih da ovo ispadne kao reklama, ali posto vidim da se povela diskusija da nema delova, ima samo moras naci servis koji se bavi azijskim automobilima, a ne sa svim i svacim i pritom uvoznici su delova za japanska vozila.
Ja kod njih sve radim i za ove 3god ni najmanji problem sa autom, jedino sam menjao zadnje diskove i plocice i to je bilo oko 11k, ista cena i za prednje ali njih nisam dirao jer su u boljem stanju. I kod elektricara isao da mi sredi levi far, neka zica otisla pa gubio kontakt i nije se palio, i to je bilo soma dindzi tako da bar sto se mehanike tice nema problema za japance, ali sto se estetike tice doooosta slabiji izbor nego za evropljane.
Grmi!
Moj izbor se na kraju sveo na Mitsubishi Colt ili bas na takvu Mazda tricu. Super sto si napisao neki svoj utisak, pogotovo ta teorija zavere za delove koja se ispostavila netacno nakon malo kopanja.
Srećno ti bilo
Ma nek ide zivot. Kao na Kendo-u, ubij ili budi ubijen! Ovako ako nesto krene po zlu, bar mogu da kazem da je to bio moj licni izbor i da ne zalim ni za sta. Sa druge strane, ako poslusam drugog, moze da me izjeda sto tada nisam sebe poslusao. Svakako, nemojte pogresno da razumete ovo sto sam napisao. Svako od vas mi je dosta pomogqo i ukazao na neke probleme, i to zaista cenim.
Ali Slobe koji je privrzen Alfi je uticao i na moju odluku u odredjenij meri.
Šta vi ljudi vozite, svaka vam čast…
Ja jedva za Škodu skupio😂
Škoda je u Srbiji mafijaški auto.
jel i odeća striktbo superdry ili
Šta fali Škodi? Odličan auto.
Predsednik isto vozi škodu i to staru navodno
1.9 TDI pumpa dizna
Ah. Taj je stari lisac
Nije Škoda loša koliko su je meni napljuvali😁
Nope, ali blizu.
Odlican opis stanja na domacim putevima.
Say no more.
Da sam znao, od njega bi kupio😁
Garant je dobro održava😂
ja kupio peugeot 3008 pre jedno 2 meseca. Posle 4k predjenih km se upali isto to. Crkla pumpa. Softverski mi obrisali gresku i mogu sa takvom pumpom voziti. Jedino sto nije vise euro 6 neg 5. Al 1000e da bacam na kinesku pumpu neka hvala.
Inace isti taj dan je dosao covek sa 308 da mu softverski to rese. Ja na satu 171700 a on 171100
Inace pumpa ima svoj odvojen racunar, i mogu se kladiti da je softverski namesteno da crkne.
Drug na c4 kaktusu isto morao softverski da ga ponšti isto je mala kilometraža,radio auto normalno i počeo da izbacuje probleme sa adblue