Nema za nas sa kolima 20+ god
Verovatno ce sve da zanima podatak da su najzad sa Hrvatima potpisali za koriscenje TAG-a u HR.
Kazu da bi trebalo da rese i Grcku ove godine.
Odlicna vest… sada moze nas TAG za skoro celu SFRJ… imali smo nesto “slicno” pre 30god. Onda smo se malo pobili da bi sada pokusali opet
mene zanima sta se desava ako ti crkne telefon recimo na autobahnu a ides jedno 180km/h
Hmm, dobro pitanje.
Valjda nista, kapiram da prelazi sve na fabriku kola.
Mene jos vise zanima kako izgleda kada “stuca/secka” ZaoMi auto na 200km/h kao telefon sto zabode..
Inace, da se odmah ogradim da mi nije namera da trolujem android ovim postom, ali jel moguce da je android auto toliko slabiji u odnosu na carplay? Ili je do modela telefona? Spojio iz znatizelje zenin a52, kvalitet prikaza jadan, sve je nekako traljavo,sporo i ruzno. Nemam drugi android da probam pa me cisto zanima, jel zaista tako, ili to izgleda mnogo bolje kad se spoji neki recimo S23-24-25? Meni deluje da je carplay svetlosnu godinu ispred Android auto
Da, moguce je. Ne trolujes.
Juce mi pise to isto jedan drugar.
Posle godina androida je kupio opet iphone.
Sve sto si sada rekao manje vise i on kaze.
Ne znam kako radi carplay, al sa s21 nema problema sto se tice android auta, brzo , fluidno, sve funkcionise bez problema.
nisi koristio apple. Ozbiljan downgrade je meni bio kad sam presao na sljamsunga
Nisam , al ne kapiram sta vi koristite, gmape rade super, ja koristim deezer posto imam pretplatu i to je to. Ne kapiram sta to ne radi na samsungu. Cak i na netu svi daju prednost android autu , stavrno preterujete sa tom jabukom. Mislim, logicno ako imaps iphone, naravno da koristus carplay i obrnuto. Ali pricati da android auto ne radi kako treba je glupost
Do onomad Xiaomi Mi 11T, a sada Samsung A35. Android Auto na mojoj Dačijici radi identično bez obzira koji je model telefona. GoogleMaps, AIMP, NAXI radio to najviše koristim i radi odlično.