Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Samo "iljada ks

1 Like

1 Like
1 Like

Kia, Hyundai i Genesis takodje potpisali ugovore o saradnji.

Meni je ovo pobeda

Nema za nas sa kolima 20+ god :grin:

2 Likes

Verovatno ce sve da zanima podatak da su najzad sa Hrvatima potpisali za koriscenje TAG-a u HR.
Kazu da bi trebalo da rese i Grcku ove godine.
Odlicna vest… sada moze nas TAG za skoro celu SFRJ… imali smo nesto “slicno” pre 30god. Onda smo se malo pobili da bi sada pokusali opet :woozy_face:

1 Like

mene zanima sta se desava ako ti crkne telefon recimo na autobahnu a ides jedno 180km/h :smiley:

Hmm, dobro pitanje.
Valjda nista, kapiram da prelazi sve na fabriku kola.
Mene jos vise zanima kako izgleda kada “stuca/secka” ZaoMi auto na 200km/h kao telefon sto zabode.. :grimacing:

1 Like

Inace, da se odmah ogradim da mi nije namera da trolujem android ovim postom, ali jel moguce da je android auto toliko slabiji u odnosu na carplay? Ili je do modela telefona? Spojio iz znatizelje zenin a52, kvalitet prikaza jadan, sve je nekako traljavo,sporo i ruzno. Nemam drugi android da probam pa me cisto zanima, jel zaista tako, ili to izgleda mnogo bolje kad se spoji neki recimo S23-24-25? Meni deluje da je carplay svetlosnu godinu ispred Android auto

2 Likes

Da, moguce je. Ne trolujes.
Juce mi pise to isto jedan drugar.
Posle godina androida je kupio opet iphone.
Sve sto si sada rekao manje vise i on kaze.

Ne znam kako radi carplay, al sa s21 nema problema sto se tice android auta, brzo , fluidno, sve funkcionise bez problema.

nisi koristio apple. Ozbiljan downgrade je meni bio kad sam presao na sljamsunga

Nisam , al ne kapiram sta vi koristite, gmape rade super, ja koristim deezer posto imam pretplatu i to je to. Ne kapiram sta to ne radi na samsungu. Cak i na netu svi daju prednost android autu , stavrno preterujete sa tom jabukom. Mislim, logicno ako imaps iphone, naravno da koristus carplay i obrnuto. Ali pricati da android auto ne radi kako treba je glupost

2 Likes

Do onomad Xiaomi Mi 11T, a sada Samsung A35. Android Auto na mojoj Dačijici radi identično bez obzira koji je model telefona. GoogleMaps, AIMP, NAXI radio to najviše koristim i radi odlično.

1 Like

1 Like