Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

1 Like

Volvoi drze Kinezuli :grin:

1 Like

Biće rezova,vjerovatno opel jer je mainstream brend kao peugeot i ds jer se nije snašao kao premijum brend

Da počnu od palets motora prvo.

Ne mogu da guraju DS u premium segment sa GLE, Q8 i slično sa 1.6 motorom, to je smesno…

DS je lepši, udobniji, sa mnogo više stila od Q7 npr ali džabe mu sve kad ima 1.6 i 1.5 hdi, to je smešno za “premium” automobil.

Neko sa 70.000€ neće sigurno da uzima auto sa 130ks naspram nekog 2 ili 3.0 sa 200+ ks

6 Likes

Jednom u životu da se ja slažem sa onim što si ti rekao. Čuda su moguća…!!!

3 Likes

Pa kaze ti covek koji isto vozi 1.5HDI :rofl:

Pa u 98% slučajeva 1.5 HDI je sasvim dovoljan posebno do 308 modela, ide jako lepo sa tih 131ks, ali ako prodaju automobil za 70.00€ daj stavi mu veliki motor da to bude zverka.
Ali ekologija :smiling_face_with_tear:

A to što sam pohvalio Audi zaboravi, oni su tek precenjeno smeće. A često teram RSQ8, SQ7 i A8 2024. Ali brale njihova cena tek u odnosu na ono sto nude je plač majke božije.

Uglavnom, sva kola nova su bulja :grin:

3 Likes

Stellantis, kao i drugi preostali proizvođači u EU su opterećeni ekološkim normama (bulšit) i epilog toga je široka eksploatacija malih trocilindraša koje onda guraju u sve i svašta. Citroen C5 X, kola k’o zmaj, misliš imaju 200KS, kad unutra 1.2 govance zbog kojeg niko neće da kupi generalno baš lep auto.
Na stranu što moja Dačijica ima još manje govance od 1.0, ali Sandero je malen auto, pa mu više ni ne treba…Ali pucanj u nogu su napravili time što su malecne motore počeli stavljati u velika kola…

4 Likes

Bas tako, C5 X su svi poredili sa rols rojsom po pitanju udobnosti, i na osnovu toga su mogli da naprave fenomenalnu prodaju, ali sto kazes 1.2 je tragedija.

da su stavili 2.0 180 ks ili tako nešto, to bi mu bila prava mera i prelazili bi pola miliona bez problema, kao nekada HDI.

1 Like

Nisam Kaškaji 1.3 benzin :grimacing:

1 Like

Prebacite ovo u fan temu ima dobrog materijala :grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Likes

Čim se dira audi :smiling_face_with_tear:

Zlatne 90te

2 Likes

Kako bi bio moćan :muscle:

7 Likes

Redak redizajn starog modela koji i ozgleda kul za razliku od nekih budžotina. Ko god da je ovo radio, svaka mu čast. Osim ako nije Ai :joy:

Još da je ove boje :joy: