Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Samo na zalost ovo niko jos ne postuje…
A ne verujem da ce ikada da postuje.

2 Likes

Oni to i hoće da niko ne poštuje, pa će radari i presretači donositi odličan novac+ kamere koje svuda postavljaju.

Ma neka. Pun mi je k kamiona kod nas. Bezobrazluk nema dalje.

1 Like

To svakako…

Nisam znao gdje da postavim temu. Ako smeta prebacite je negdje.
Naime, na multimediju u kola, kinesku neku 8802 mi samo stoji android logo, ucitava se ali nikako da upali. Godinu dana je radilo kako treba i odjednom puf.
Resetovao sam par puta, medjutim samo ga upali, ucitava i nece dalje.
IMG20240823131037

Tako da pretpostavljam da mi je zadnja opcija da instaliram nov filmware, ali nzm kako.
Jedino sto sam nasao je ovo:
https://xdaforums.com/t/firmware-for-the-swm8802.3796878/
Znaci, ako sam shvatio idemo ovamo. Skinem filmware i u njemu:
f1
Onda udjem u SP flash, pa u flash tool i u scatter-loading File izaberem ovo:

Onda to izgleda ovako:

Medjutim, da li za izaberem download only ili nesto drugo?
failed-mtp-info.
Takodjer nije mi jasno kada ga povezati sa pc-em, da li i prije nego sto ga upalim ili kad?

Za 40e dugo je i radio

1 Like

ja kupio neki pre 7-8 godina, doduse ne Android, stavio ga u puntica i okej je radio par meseci. Uzmem da prebrisem prasinu, vlaznom maramicom preko njega i The End. Nije se vise upalio

2 Likes

Posle jelkice sa mirisom “borova šuma” Android 8802 multimedija je najgora stvar koju možeš staviti u kola.
Sretno oko popravke, ali mislim da nema 'leba od toga.

5 Likes

Male su sanse, uzecu drugu svejedno, ali sam se zameracio da popravim.
Tesko je nac dobru multimediju za male pare a da ima i navigaciju i sve, ova je stvarno radila dobro i samo odjednom puf.
Ima ovaj ruski forum ali neumijem se registrovati da ih pitam, moze li se neko registrovati za mene?
https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=936535&st=51700

Nabaci google translate extension na browser, obeleži tekst i translate na eng pa se registruj.
Alternativa rutracker, u stilu foruma je sa download dugmicima za trackere. Ja imam neke ruske telegram grupe, ali su sve za dijagnostike samo

1 Like

Hvala, upadoh nekako.
Koristio sam yandex za translate jer je trebao kod sa slike da se ukuca, ali yandex je lose prevodio, onda sam screenshot i preko google translate sliku i iz neznam kog puta pogodi sve brojeve i udjoh.

1 Like

Kanada uvela 100% carine na Kineska vozila…
Ah,te zapadne vrednosti, sloboda trzista, ljubav cveta…

4 Likes

Pa očekivao sam to,evropa je odmah iza usa to uvela ali pazi sad ovo na teslu nisu iako se tesla za eu pravi u kini

Naravno da nece na Teslu. To su sve ista go…a!
Nemam ja problem da branis svoje. Samo najvise na svetu mrzim licemere. A ono u recniku kada ukucas “licemer” izadje spisak zemalja tzv Kolektivnog zapada

Smeta im bolje za manje para tj konkurencija

Ma smeta im sve sto ne mogu da otmu, ukradu, kupe ako ne to onda da uniste, zapale, ubiju. Ako ne moze ni to onda zabrane… to je najveca frustracija onda.

1 Like

Onaj huawei pandan a6 e tron košta 60k eura a audi bar 50% više pa ti vidi

1 Like