A da probaš prvo da sipas adblue? ![]()
Edit, btw, s obzirom da je mala km i ako je održavan u ovlascenom PUG snosi dobar deo troškova za zamenu pumpe i rezervoara adblue-a.
Nisam u skorije vreme, prošle godine bili zapušeni oluci od odvoda, poplavilo onaj prednji sam modul, tad su mi menjali, ali ovo nešto od skoro, da ga jebem i ja baš stičem utisak da ga ne pali uopšte
Sipao sam juče, ništa isto…
A nije odrzavan u ovlascenom naravno, posto daju garanciju manju nego za usisivac izasao je vec iz garancije.
A i za ovaj fijasko sa adblue bi trebali uvek da pokriju troškove. Kakve veze ima gde je odrzavan, svakako taj adblue moram da sipam pa moram, sam na pumpi, kao tecnost za stakla.
To s odrzavanjem kod njih veze nema, ali naravno da ce mi to prvo reci kad odem ujutru
Ako ne ugasi nakon par km, srećno. Mnogo rano zveknula puNpa ![]()
Btw, mislim da na tehničkom ne mogu da utvrde radi li adblue ili ne. Tako da, gasi to sranje tu kod tebe i pun gas. Lako može da se upali opet i menja tank ako budes hteo.
Samo na dijagnostiku pa onda traži rešenje
Nece se usreciti. Stara je to mecka. Nece ni pokazati sve. Meni izsto izgleda kao da gasi turbo. Tako se ponasa i kada ga baca u “safe mod” sto opet hoce zbog svih tih ekoloskih sranja…
Videćemo, vidim ima ih po netu sa istom problematikom, jedni pominju maf sensor (šta god to bilo) drugi neki ventil sa gornje desne strane motora, ali koncenzus da bi xentry dijagnostika trebalo da ukaže na tačan problem. Samo da nahvatam slobodnog vremena.
Dodatni problem kod Peugeota i AdBlue-a, ako je crkla pumpa od Ad-a često se menja zajedno sa rezervoarom jer je sastavni deo istog.
Benzin ZAKON!
Update: bar privremeno mi resio nas covek, izvadio injector adblue, ocistio ga, vratioo obrisao gresku na dijagnostici i evo ga radi lepo, 70km sam presao, bez gresaka, pitanje dokle al ajde…
Tuga u sta se auto industrija pretvorila.
A najgore dolazim kod coveka, a on vozi a4 karavan 2022 god. i ja reko pa sta je s tvojim autom gde je, kaze cuti ne pitaj me, eno ga parkiran, cekao pre neki dan ![]()
40.000 na satu. Ubrizgavanje ga jebe ne moze da vozi. A videli smo se pre 7 dana. Tad smo imali ispravna kola obojica😁
Tuga i plač.
Japon y gasolina…
Neće dugo, meni na prošlim kolima p308 2017. godište isto bio problem sa ad blue, moj majstor mi obrisao grešku i očistio tu brizgalicu ali mrka kapa, povremeno mi se ponovo palila i gasila sve dok nisam ugasio ad blue i od tada je radio ko sat…
Pitao ga za tehnički, kaže on nema šanse da provale, ista je emisija štetnih gasova i bez tog govneta ![]()
Pre neki dan vozim 3008 i upali se ad blue, ja se isekao, kad ono samo da dolijem.
Imam traume jebo im pas mater, danas lakše decu podizati nego održavati dizela ![]()
Nek izdrzi 2-3 meseca i bicu srecan ![]()
Sad mi se bas ne daje 1500€ imao sam neke velike troskove u poslednje vreme samo mi to jos fali
Nije izdrzao:joy:![]()
![]()
Gasi to sranje, do tehničkog imaš fore ![]()
mucio se s Pezoom i ponovo kupio Pezo. Koliko vi ljudi ne volite sebe, neverovatno ![]()
Nisam se mučio, ugasio govno i kraj priče…
Žope zakon ![]()
A ne, će kupi gomilu rđe k’o neki ![]()
Ne lozi se. Vozis auto sa znakom jelkice. Sale ima bar lava. ![]()
Jelkica >>> rđa ![]()