Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

I jedno 50ks, ali šta ćeš, trendovi, ekologija, k/palac :grin:

Samo manual, da šaltaš brzine kao u fast n furious, zadigneš ručnu i odma u drift mode :joy: Kakav automatik, još da zaspim na putu :joy: Povadi i senzore za parking i sl, onda je tek zezanje :joy:
Moj drugar se olenjio sa automatikom, senzorima, kamerama itd, mog punta jedva isparkira :joy:

Jel si vozio ovaj 1.5 njihov dizel novi?
Stvarno se ne oseti neka velika razlika u odnosu na 2.0

Naravno uvek dobro dodje, i jebala ih takva ekologija, ali he ovaj 1.5 stvarno fleksibilan motor.
Vidim na oglasima u nemackoj i francuskoj bas sam trazio kombije sa tim motorom, ima ih koliko hoces sa tim motorom, sa po 350-400-450k km.
Za svakodnevnu normalnu voznju i vise nego solidan.

Sa ovim 8stepenim menjacem, na 130 je na okruglo 2000 obrtaja, na 170 na 2500.

1 Like

Ma sve ja verujem, vozio i probao. Meni su to nekako kosilice. Za kola nije ni vazna toliko konjaza koliko kubikaza. Za trajnost za sve.
Ali boze moj, takvi su trendovi.
Pa ja ni motor na dva tocka ispod 1000kubika nisam vozio :grin: najbolje da cu kola manje od toga.

3 Likes

Ja gledao neke hibride, sviđa mi se što su uz subvencije male registracije, ljubitelj sam da se državi daje što manje lol.
I onda prošlog vikenda kod druga u radionici, flashujem mu neki mmi za audi i dođe lik sa e55 amg, mislim da beše 98. godina. Auuuuuuuuuuu brate, probao, kakva raketa, reko sam jebeš sve ove nove moderne ajfone kvazi automobile, samo ovakav v8, ostalo je sve sviranje kurcu :smiley:

2 Likes

Sve je to lepo i krasno :grin:
Al da mi imamo love za to, to je egzotika

1 Like

Cekaj, konkretno 1.5 i 1.6 HDI pa i 1.6 TDI, dokazano prelaze bar 300+k km… Koliko treva da traju? Milion ipo? I ja bih voleo ali su prosla ta vremena, nazalost

1 Like

Što kaže @marko_gts ništa bez ccm,kako sam nabavio novi daily auto redni petak sa automatom kakva je to milina po gradu

2 Likes

Ništa bez obrtnog momenta. Sve je u tome

2 Likes

Nista bez udobnoati i tako u krug :grin:

Najgore je sto nam sa pvim malim motorima daju sve manje izbora. Nek oatave 2.0,2.2,2.5 itd pa nek bira ko sta hoce, al ne mozee

1 Like

Nisi me shvatio ali nema veze

1 Like

ma jesam :grin:
znam tacno na sta mislis, lep je osecaj…

Meni je prvom zao sto prave ove male motore, slabe ali jebiga, novo doba

300k je prelazio golf 2 da ne oseti. Treba daide milion. Mi Srbi kupimo tek posle 500k :grin:
Ma samo daj kubike.
Salim se,zaviseko sta vozi. Odnosno stil i potrebe. Meni je 80% otvoren put. Meni pasestovise kubika.
Zagrad treba manja kubikaza pa manje trosi.
Na otvorenom na 140-160km/h manje trosli i lepse ide 2.5/3.0 nego 1.2

1 Like

Engine type

Inline 5, Turbocharged, Diesel
Displacement

2.4 l (146 ci)
Power

175 ps (173 bhp / 129 kw)
Torque

385 Nm (284 lb-ft)
Power / liter

73 ps (72 hp)

1.5 blue hdi u 508 trosi 6.5L na 170kmh pri 2500 obrtaja :smiley:

Al da ti objasnim samo da sam ja apaolutno za 2.0,2.5 itd, i meni se kenja od ove ekologije. Ali 1.5 nije toliko jadan kao 1.2,1.0 itd

1 Like

Nije toliko ali je malo. Opet kazem super ko moze da menja kola cesto i relativno novo.
Nije za nas. Nije za mene. Na zalost ja ne mogu da se ubacim u tu najbolju kategoriju starosti kola 3-5god.

Posle 5godina je najbolja kupovina

Nisam ni tu :grin:

Ne bi ni ja do kraja zivota verovatno da sam ostao u srbiji.
Ali i da sam u srbiji, tek ne bih imao pare da registrujem ista preko 2.0

2 Likes

Iskreno glup razlog ako je samo rega problem