Ukinuli su Arteona koliko se secam. Meni je bio lep. Ali je to realno samo fenci zaobljen pasat koji je skup.
Malo nadrndaniji gnojf ![]()
Posto obrnuh ulozeno, opet se vracam na kupovinu arteona samo sam picajzla pa dok ne naleti neki primerak koji ce imati sve sto trazim, ne uzimam. Izlazi jos ove godine novi arteon i to je to. Trenutno ganjam 3xRLine sa motorom 190 ili 230 ks. Ne bi se bunio ni za 4 motion ali nije neophodno.
Ova konotacija mi nikad nece biti jasna. Arteon pet u glavu u odnosu na passata (izgledom). Skuplji jeste ali nadji mi auto u tom cenovnom rangu sa takvim motorom, tom ekonomicnoscu i relativno pristupacnim odrzavanjem. Plus u arteonu ces dobiti sve sto danasnja tehnologija nudi. Kraj price ako mene neko pita
Peugeot
![]()
Moze i DS7 ![]()
DS7 sam gledao i to dosta. U okolini imam dva krstena servisa citroena koji su vrlo toga svesni. A iskreno nekako mi se ne svidja taj diamond enterijer, jebiga takav sam. A i imam kuci francuza. Peugeot 508 sam gledao isto, opet nek me neko ne shvati pogresno ali isto enterijer mi je sa onim dugmadima kao svemirski brod iz filmova u sedamdesetim. Ali da je 508 lep, jeste, zadnji deo jako podseca na mustanga.
Plus da se nadovezem na DS7, ako bi ikada uzimao SUV, samo Q7.
Ono sto bi eventualno uzeo u obzir umesto arteona je Volvo S90. Fabricki google u njemu, klasa iznad. Ali opet se vracamo na servis i odrzavanje koje je papreno. Ne kazem da hocu dobar auto a da servis placam 10.000 dinara kao za megana ali mi se ne daje 60k din za svaki servis.
Ovako nesto trazim
arteon je opasno neudoban auto.
508 je 2 koplja iznad, iz uskustva sa oba automobila. Plus je arteon skuplji.
@Akiris gde je to 60k i koji je to servis, mali?
Auto koji košta kao a5 a odžavanje kao golf zato su kupci i kupovali ali nedovoljno za vw
Nije vazno sta ti i ja mislimo nego kako se pozicionira. A tako je. Meni je Arteo top. Ima dir kod mene u firmi. Rline, pogon na sva cetiri. Sve top. Ali prosto je skup i ulazi u jaci segment zbog brenda.
Ali je jeftiniji za održavanje nego premijum pa je zato popularan
Hrvatske tablice, bas si hrabar ![]()
Čim sam video odmah sam pitao jel mogu neke druge, kaže jok to su tvoje ![]()
Reko moglo je i s umesto h da bude ![]()
cestitam, koji motor? automatik?
Hvala.
1.5 130, nije automatik, nisam ni hteo da bude.
Koliko km?
Preventivno, na oko 150k km zameni bregaste+lanac bregastih uz veliki servis.
Mada tvoj je 2022 jel?
Moguce da ima novi, deblji lanac i da je motor bez problema tog.
ja sam sa istim motorom, automatik i prezadovoljan. Ide lepo, na 130 je okruglo na 2000 obrtaja, na 170 na 2500 obrtaja, a potrosnja smesna, 5L prosek.
Na autoputu 4.7 4.8l
Greska
To sam i ja mislio, al taj auto je za automatika. Meni licno kod tog auta jedino fali automatic, sve ostalo ima
Мožda, ali ne volim automatike.
Samo automatik i bleja. ![]()
Fali tu jos laganih 1000 kubika za moj ukus.