Samo je Jeep džip ostalo je šminka
Pa zato i kazem. Sto je Skoda bila pre 10-15god sada je Dacija.
Ma i ne mora grafitnu,neka stavi obicnu totmast. Grafitna samo za plocice. Ondaj deo gde klip udara u plocice.
Sve je bolje nego ništa
E da jos ovo sam zaboravio, dobra stvar kod Vozzi je sto uvek mozes da predjes na visi paket uz doplatu razlike u odnosu na vas.
Prosle godine sam imao za leto Evropa onaj srednji paket, i na zimu sam isao kolima do Istanbula, ali taj paket nije pokrivao azijski deo. Znajuci sebe reko bolje da uzmem veci, idem daleko i ko zna gde mogu zavrsim. Tako da sam samo doplatio oko 3500 za Max paket i resio to.
Za šta se vezuje taj Vozzi? Ja sutra ako kupim auto u luks, jel mogu da uplatim vozzi? Jel vezano za tablicu ili za coveka ![]()
Pa moje pitanje je bilo jel mogu da uzmem taj paket u srb a da mi kola budu registrovana u stranoj zemlji ![]()
Mozda i moze. Vezuje se za coveka na ime a ne za vozilo. Samo je bitno da si prisutan kod intervencije.
Kao i da mora da se kupi na teritoriji Srbije.
England 1932: The Dynasphere was a monowheel vehicle powered by an electric or petrol motor. The entire outer cylinder rotated and moved the vehicle while the driver and the motor were stationary inside. The weight of the motor and driver gave it a low center of gravity. More photos: The bizarre Monowheel seen through vintage photographs, 1930-1940 - Rare Historical Photos
Ko nov ![]()
To se vec vozi kod nas. Na satu jedva 163000km ![]()
Tek se razradio ![]()
I onda ovaj što kupi pita se da li da uradi veliki servis ili još koju desetinu hiljada km da pređe da malo uštedi ![]()
Posle Honde uzeti motor od Forda to je tek epic
Nekoliko značajnih nagrada za Romea Nekoliko značajnih nagrada za Romea
via SQUID App https://squidapp.page.link/jWtu