Ako nekog zanima, nazalost imao sam iskustvo sa vozzi pomoc na putu.
Sad kad sam isao za vreme praznika, na pola puta izmedju Beca i Salcburga mi crkao alternator negde oko 7 ujutru. Imao sam onaj Evropa vozzi paket (srednji). Nisu po zapadnoj Evropi pokriveni kao za Grcku ali dosao je slep, odvezao nas u servis njihov partnerski. Auto je ostao na dijagnostici (problem sto je bio 31 decembar a oni ne rade do 2 januara) a mi smo nastavili dalje vozom iz mesta Vels do Salcburga.
Zvali nas posle par dana da je crkao alternator i da je popravka 400e (200 pokriva vozzi preko ovog paketa a preko toga doplacujes). Medjutim imali smo naseg majstora u Becu (stric od moje devojke) pa smo trazili da nam preteraju auto tamo sto su i uradili. Pre svega jer smo imali placen smestaj i za Bec. Sredili auto i nazad za Srbiju.
Evo sada su mi refundirali te karte od voza jer u okviru paketa imas pravo do 50e po putniku za prevoz.
Od sad ima placam onaj maks paket. To je 700 din mesecno a vredi svaki dinar.
Nije iskljuceno ni da mi je majstor skinuo stari a metnuo neki polovan alternator ovde u Bg. Tako su mog caleta zajebali za Astru. Al aj sad drkaj se s njima.
Mada s druge strane nije da nije pokazivao simptome. Gasio se radio (ne cesto), svetla su blinkala ponekad.
@marko_gts izvinte prijatelju nesam ve najbolje razumeo Kakav link kaka firma
E da, dok smo cekali da jave rekla nam je i ako bude potrebno da nadjemo smestaj/hotel na koji isto imas pravo u okviru paketa i oni posle refundiraju. Ali nije bilo potrebe za tim pa smo preskocili to.
Meni su refundirali 100€ za gume kad mi je zveknula guma letos na auto putu. Tad sam imao neki osnovni paket, dobio gratis uz kupovinu guma, sad imam Evropu, zlu ne trebalo.
Za njih nisam cuo niti procitao nijedan los komentar (a da nije potkovan dokazima). Tu mislim na one FB komentare (da li konkurencije) tipa najgori itd.
A da ne pricamo sto se paket vezuje za coveka a ne za vozilo pa mozete iskoristiti i ako idete sa nekim drugim vozilom.
Većina onih jeftinih FM transmiter-a prikazuje i voltažu u sistemu i nije loše preventivno pregledati i stanje baterije hoće da bude oksidacije na polovima.
Treba uvek imati pomoć na putu, da se ne lažemo. Ja sam se zeznuo, ne znajući da Vozzi ima odvojene usluge, te ih nisam zvao za zamenu gume. Prvo sam sam pokušao da zamenim gumu, pukne ključ (francusko šajze). Cimnem drugara dođe sa ljudskim ključem, zapekla felna na glavčinu na kraju okrenuo mobilnog vulkanizera.
Zbog ovoga volim sto sam menjam tockove leto/zima.
Vecina vulkanizera radi to sabolom u kur.u!
Lose, traljavo, uzasno.
Pa se desava to. Pretegnu sraafove, useru nesto, ne ociste felnu…
Na zalost kao i sve ostalo.
Ako zelis da nesto valja uradi to sam.
Baš tako,juče na službenom stavljali gume u servisu zakucali šarafe u glavčine morao ih sinoć popustiti i dotegnuti kilo ključem na propisane vrijednosti.
Ma debili. Sve preko k.
Kada se skida trba da se gvozdenom cetkom malo predje deo gde felna naleze na disk/dobos.
Tu rdja, celik+aluminijum dovodi do hemiske reakcije zato zapece.
Ocistis lepo to i srce. Posle toga srfove/navoje namazati malo tovatnom mascu.
Zategnes lagano rukom spustis kola.
Zatezes na oko 11kg i CAO!!!
Na sve to šarafe ne stavi rukom krug dva nego pneumatski čekić i zakuca u glavčinu a o čišćenju glavčine i stavljanja bakarne masti to i da ne spominjem