Ko šta vozi i šta bi voleo da vozi?

Nov auto i kraj priče i svaki će preći garanciju bez problema.VW nije od 1998 kao što je nekad bio,o novim modelima tek nema priče koliko im je kvalitet i pouzdanost opala i ti gore što se kunu kako je pouzdan misle na golf2 i zbog tog renomea se lakše prodaju vozila tog proizvođača iako više nije to slučaj.

3 Likes

Otplacen megan. zadnja rata placena. sad ide da se menja :smiley:

@umnjak

jel stigao novi megane? kakav je? dizel/benzin? deder podeli, jako se razmisljam da uradim upgrade :slight_smile: ja bi onaj sto ima proper 8 inca displej ne ove sakacene modele. ne znam koliko je taj, i da li ima kod nas u ponudi sa tim ekranom a da nije GT line.

3 Likes

Nije još, sredinom aprila stiže. Moj je karavan 1.6 benzin. Nivo opreme će biti ili osnovni ili sledeći do njega, realniji je osnovni jer jelte firma mi kupuje.
Ekran na dodir mi je poslednja stvar kod auta, mislim da vise odvlači pažnju nego što koristi. Nisam nikada imao pa samo pretpostavljam da je tako. Slikacu kada stigne

Menjačem ga za ovako nešto:
https://www.netcarshow.com/Renault-Megane_RS-2018-800-01.jpg
:smiley:

Mogu da kazem da sam sinoc izasao sa Meganom uz zaledjeno brdo, pre toga 2 auta odustala.
Gas, prva brzina 3000 rpm, i drift malo levo-desno. :joy:

1 Like

Pa rs ne bi uzimao :smiley: Ali GT line sto da ne. Dobre stvari krenule da se dogadjaju pa mozda zagrizem i ajd u materinu.

1 Like

Nemoj :smiley:
Ja se vozio u Clio RS 2017. Strasno malo cudo i preleeeep zvuk. No, nazalost kako je kolega opisao jako sklon kvarovima…
Posle ga prodao i kupio M1…

Pa ja sam sa jugom cinio cuda pre 10-ak godina. Kao divokoza je. Uske i male gume su najvaznije. Nove Wintere 13-ice. Po Fruskoj gori sneg i led. Pored puta BMW,Passat, i jos tri neke mrcine od kola. Pa jos od njihovih pokusaja da izadju napravili ogledalo od puta. Iz prve izadjem. Pa se jos vratim po Drugara i njegovu devojku posto njegova Laguna tad nije mogla da izadje. Lik me gleda iz BMW-a i kaze jel ti to nas zajebavasa :smiley: :smile:

4 Likes

Ako taj BMW imao jos zadnju vucu mogao da se slika samo :joy: .

Nije do Yuga nego do Wintera :). Iz Pirota sam pa znam gume :wink:

1 Like

Svaki bmw ima zannju vucu. :wink:
Nije problem zanja vuca, vozim bmw od 2003 prolazio sam gde god hoces.
Prvo, 4x zimske gume(ne celave)
Drugo, znanje
Trece nije svaki bmw isti, ima modela sa losijim rasporedom mase kada je iza suvise lagan.
To su bile neke serije 3 ali starije. Danas je odnos 50/50

Ma nije svaka guma isto dobra u svim dimenzijama,ja nisam bio zadovoljan winter1 gumom dok te u dimenziji r13 hvale

Vintera je odlicna samo prve eventualno dve sezone. Posle se ukruti i postaje plastika.
Sve sto ne zelis da ti bude guma. Los je kvalitet i cao.
Za bukvalno 300-500din vise moze da se uzme Sava koja je za klasu bolja.

1 Like

What about 4x4? :smiley:

Ali da, ne postoji bmw sa prednjom vucom. Sta vozis?

Ukruti se ako je voziš leti. Nema bolje gume od wintere, kakva sava. Za winteru su stručnjaci iz Michelina rekli da skoro nisu videli takve karakteristike i šare, a ako oni ne znaju onda ne znam ko zna (imaju preko 80 fabrika u celom svetu).

Postoji, i to već nekoliko godina!
BMW Serija 2, model Active Tourer :wink:

2 Likes

Znam, ali to je vec egzotika koje i nema skoro nigde.
Od kada je sveta i veka zanja…
@Gallardo
Ako ti kazes da je najbolja ok…
To iz licnog iskustva ili… si citao? voznja kola nije video igrica…
Pa da ponovim wintera je vrhunska guma prve eventualno druge sezone!
Na testu koji ti pominjes su dobili NOVU gumu ne staru 1 sezonu!
Inace radili su testove a da nisu znali koje gume voze da ne bi bili pristrasni i wintera jeste uzela odlicne ocene.
Ali nova… Pitacu te vec sledece godine kada postane plastika.
Gume se kupuju za minim 2-4 sezone ili ti 20-400000km zavisi od stila voznje.

Ove cetiri na meganu. mozes da ides brale de oces :smiley:

1 Like

Iz ličnog iskustva. Ne znam gde se to čita? Vozim ih već četvrtu sezonu i na proleće menjam sve 4 u letnje i mogu da ti kažem da su kao nove i to mislim i na sastav i na šaru. Na hladnom vremenu su baš meke kao što i treba da budu zimske gume. A ti upoređuješ Michelinove gume koji su prvi svetski proizvođač pneumatika sa Savom i kažeš da su za klasu bolje. Niđe veze.

1 Like

Zadnja guma iz mišelina alpin 5 se nije nikako dobro pokazala a što se tiče tigra guma se proizvodi 13 godina i to jasno govori da je budget klasa i ćao dok je goodyear od save napravio srednju klasu i prebacuje dezene od svojih predhodnih guma za manje novca.Pogledaj testove i sve će ti biti jasnije.Ja sam 3 seta winter1 gume vozio na raznim autima i sva tri puta nisam bio zadovoljan,na kiši užas,led nema kočenja a koju buku stvara to je haos.Poštujem svako mišljenje ali uvjerio sam se da za moje potrebe nije ta guma