Kineske kopije tableta

provera IMEI-a mob.telefona je *#06#,cisto informacije radi!!!:beer:

Jesu :slight_smile:

kupio sam telefon… n97 onaj… PERFEKTAN JE BLAGA REÄŒā€¦ telefon je nov… znači potpuno nov, sa folijama… prezadovoljan sam… hvala vam… :slight_smile:

Gde pored Apple-a kupi to … da ne kažem Å”ta :smiley: Å alim se, al ja Nokiju viÅ”e ne kupujem… Imao sam 5 Nokija do sad i smorili su me i razočarali, naročito sa ovim ā€œnovijimā€ modelima…

Ako si ga uzeo za ispod 150e ok. Za viŔe taj telefon stvarno ne vredi.

perfektan sa svom opremom, folijama i 12 sati razgovora… za 120€… :slight_smile:

@ kexi95

A gde si kupio taj telefon za tako jeftine pare?

Izvinjavam se na glupom pitanju…nasao sam odgovor koji post unazad…

naÅ”ao sam preko oglasa… kupujemprodajem (tačka) kom

Razmisljao sam da li da postavim pitanje ovde ili u thredu pitanja i odgovori…Ali posto vidim da se ovde vodi prica o tabletima i jednim delom o telefonima onda rekoh da priupitam.:wink:
Zanima me sta mislite o onom Huawei U8110…Mislim znam da kvalitet nije neki ali privlaci me Android za tako jeftine pare.
Da li ga neko ima od vas i kakva su vam iskustva sa njim?
Negde sam procitao da nema delivery report.
Da li je to istina posto mi je to veoma vazno!
U svakom slucaju zahvalan na svakom odgovoru:beer:

ja se drzim onog starog pravila, ako nikad nisi cuo za marku, BEZI!

hahaha…ma znam jeftin je ko i njegovo ime Huawei:D… a ko zna kad cu imati para za nesto androidski napucano…pa kontao da se malo zamajavam sa njim dok ne skupim pare za nesto ozbiljnije…jedino sto mi smeta a nikako da saznam,da li je istina da nema sms delivery report?

bolje uÅ”tekaj joÅ” malo, pa ako hoćeÅ” android, uzmi wilfire on j eo 100, 120 pa do 150€…