Kineske kopije tableta

Simpaticna stvar taj tablet, ali i skupa, pa me interesuju ISKUSTVA sa kineskim kopijama tableta, da li se isplati to jest da li su pouzdani sofverski i hardverski. Tablet bi koristio uglavnom za surf ne za igre i druge “perverzije”.

Verovatno ipak ne. Ako nemas tih 300e za ipad, nije vredno mucenja i samo ces baciti pare na nesto sto ce te toliko nervirati da neces zeleti ni da ga koristis ili ces zeleti samo da ga se sto pre otarasis. Naravno to je vise misljenje nego iskustvo, neces bas puno naci iskusnih u tom pogledu. Svi oni furaju androide sto je na prvi pogled okej, ali njihove zastarele verzije sa rezistivnim ekranima su dobar recept za to da ti se zauvek ogade tablet uredjaji. Nadam se da se salis za hardversku i softversku pouzdanost.

Ko sto sam i mislio, koliko para… *ebi ga !!!

Problem je sto ne dobijas onoliko koliko platis. Privuku te nekom idejom da ces dobiti neku vrednost za malo para, a u stvari… Sa kineskim tabletima dobijas ne muziku, nego bolje da zamislis drljanje busilicom za beton dok te boli glava i pokusavas da spavas. Ne samo da ne vredi nikakvih para manje od ipada, nego je zapravo i vrsta mucenja, htedoh reci ovom stilskom figurom.

Evo jos malo da objasnim.

Na primer, to je kao da platis 5 dolara prostitku u bangladesu, iduci rezonom, hocu bas da probam nesto novo, divlje i egzoticno, u fazonu sam da dozivim jednu mozda divnu avanturu, hvalicu se posle svim ortacima i bicu glavni baja, a onda zavrsis sa polno prenosivim bolestima za koje nisi ni cuo a njen brat diler droge pokusava da ti je uvali da je vodis kuci za poslednjih 50 dolara koji su ti ostali u dzepu. Na kraju krajeva, i ona je ljudsko bice, i sazalices se jer si dobar momak.

Ili, ako ces bolje shvatiti, iPad je Lamborghini Murcielago koji vozis po pisti Mugello dok je kineski tablet zaprezna kola koja vuce bolesna i izgladnela raga po turskoj kaldrmi uzbrdo.

Moj drug je imao kineski iphone i mogu reci da iskustvo nije bilo ni malo prijatno… u prevodu ako nemas para za originalnu stvar nemoj da uzimas kopiju i da ocekujes od nje da radi isto sto i original… tako bar ja radim.

Bas zbog svih ovih saveta sam i otvorio temu, da cujem i druga misljenja sa jedne strane mi je super jer i vi mislite kao ja a sa druge vidim da od tableta nema nista. I ja uvek volim da kupim nesto kvalitetno jer se to pokazala kao najjeftinije i najbolje. Iskreno ne daje mi se 500 evrica za tablet.

Imas nov ipad 1 za 300. Nije malo, naravno, kosta kao nova ps3 ili xbox 360 konzola, i sigurno je vise kul i fensi nego sto je zaista neophodan, ali nije ni tako nedostizan kao sto izgleda.

Gde ima ipad za 300 evra, ja sam mislio da su ipad-i oko 500 ?

iPAD 1 je 300, iPAD 2 je 500+ :wink: halooglasi …

Evo ti gde ima sve od Apple tehnike. :slight_smile:
The home of Serbian Macintosh Users - Forum List - Macserbia.org Forum

E pa 300 evrica to je sasvim druga prica…

Sta mislite o ovom tabletu?
Kupio bih ga, jer je covjek iz Banjaluke kao i ja , pa valjda mogu da pogledam.
ANDROID 2.2 TABLET - 7" EKRAN - CORTEX 800 MHZ CPU - NAJJEFTINIJI TABLET NA TRZISTU - PIK.ba
ima i na Youtube-u

bacanje para…

Mislim da je malo glupo ime teme, jer nisu to kineske kopije tableta, vec kineski tableti. Nikakva kopija nije u pitanju. Postoji gomila kineskih brendova.

slazem se sa tobom, drugo ako je cena ok i probas ga i svidi ti kako radi i sve sto da ne.
Ako je cena kazemo 200evra radi full tebi se svidja ima GPS itd… sto da ne stavis ga u kola ko GPS :slight_smile: kuci koristis za surf…
Pogledaj konkurentske proizvode,cene i drugo, pa odluci.

Sta mislite o ovome?
Djeluje simpaticno.

http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250862126641&ssPageName=ADME:X:RTQ:IE:1123#shId

ovo mi vise lici na neki noviji htc tipa desire,hd7 nego na tablet…

Ako si toliko zagrejan za njih,pocni da sakupljas pare i kupi ga tamo krajem godine ili kad vec skupis.Nemoj da zuris,bice mnogo boljih modela za par meseci tako da ti kazem da nigde nezuris jer nema potrebe da dajes 200e za kineza…

Svidja mi se Asus Transformer… Ako kupim kupicu ili Ipad2 ili ovaj asus, bolje lepo platiti nego se zezati sa kinezima pa da mi se obije o glavu.

P.S. Jel ima neko da pozajmi 500 evra, vracan sutra.

Imam ja posalji broj racuna :emoticon-0100-smile

P.S.Takodje se slazem da je kupnja Kineza bacanje para.

Pa taj isti iPhone kao i 99% tableta na našem tržištu se proizvodi u Kini :smiley: iPad (i dvojka i kec) je po meni najbolji tablet koji može sada da se uzme al nemaju svi toliko love. Ako je samo za surfovanje i net bolje uzeti neki Netbook, a ako zatreba touchscreen može da se nađe gomila tableta sa Android-om za oko 200 - 300 evrića…