Kako drzite vas Xbox 360

Ne znam ali i meni je tako, Neke igre mi uospte ne prepoznaje vertikalno

Vidi se da ti je doslo vreme za zamenu konzole:D

E pa posto se moj stari reply izbrisao evo ja opet.
I to evo prvi sa slikom.

Ovaj dodatak mali ispod konzole napravio sam ja od nekog materijala (nemam pojma kog) tako da ne “povredi” konzolu nikako…
Napravio sam iskrivljenog oblika da bi se slagalo sa oblikom konzole.

Taj mali papiric ispod je broj mog servisera :smiley:

xaxa el ponavljas serviserov broj naglas pred spavanje…? :D:D:D

Od juce ga drzim vertikalno.Nabavio sam Forza Motosport faceplate koji dolazi do izrazaja tek kada konzolu stavim u vertikalan polozaj.:smiley:

Sad sam ga video na googlu i izgleda super mada je malo glup na beloj konzoli posto je faceplate crn sa crvenim detaljima. Verovatno drzis na elite-u? :smiley:

Imam belog premium-a i bas mi se dopada kako izgleda.Lepsi mi je ovaj faceplate od kojekakvih drecavih kakve sam vidjao ovaj bas izgleda kulturno.Inace nije crn nego siva boja sa nekim kockicama.Mada bi bas voleo da imam Gears of war on izgleda fenomenalno.Ovako izgleda…

Mmm, nije lose. Koliko kosta?

Oho, nisam video da ima toliko belih elemenata. Izgleda dobro :slight_smile: Cuo sam da prave i za Forzu 3.

Da, ali je samo prednja strana,nije kao za MW2-cela kutija je isarana…no,ipak je lepo izdizajnirano,jos je to sad verovatno na rasprodaji jer ce sad FM3…:smiley:

Ma ne… mislim bas kao ovaj faceplate samo redizajniran. Znam da izlazi cela konzola u Forza stilu :slight_smile:

Ta konzola ce biti obican elite sa kojim u paketu dolazi original igra.Klasican bundle paket dok ce MW2 bundle imati isaranu konzolu.

ja drzim vertikalno,nastojim ka tome da ga drzim horizontalno zato sto ga uveg zakacim pa ljosne o pd i spadne mu prednji deo :smiley:

Ljosne ti konzola sa stola na pod, i nista joj bude (osim sto spadne prednji deo)?

Ja moj box drzim vertikalno,nekako mi lepse izgleda,manje prostora zauzima,a i sve igre ocitava.

Horizontalno zbog bolje ventilacije.

Drzim vertikalno, zbog hladjenja.
Kad kutijcu drzim horizontalno pregreva se na dnu.

sad mi tek nije jasno sta da radim …hehe citam neki stavljaju horizontalno kao bolje za konzolu bolji dotok vazduha ima, i kad odlucim tako da ga stavim smorim se vidim da drugi preporucuju da se drzi vertikalno iz istog tog razloga…??? hehe koja muka :confused:

Kojom logikom ja to gledam – ubedljivo se najvise greje ona strana xboxa koja bude na 3mm od poda kada lezi horizontalno. Dakle, toj strani treba najbolji protok vazduha, ergo drzim svoj xbox vertikalno. Mozda ce na duze staze da se brze pokvari dvd drajv, ali boze moj. :rolleyes:

Nisam nikakav ekspert, al’ to su moja 2 centa…

Ja n00dle-ova 2 centa cenim više od 50 centa >>