Kako drzite vas Xbox 360

Ahahhaa! :smiley: :smiley:

Nista,moramo jedan 20vs4 gears (kad nabavim live:():slight_smile:

Ja sam za!!!
Dobijam Live u ponedeljak.

Vodoravno (dobro, horizontalno), bolji protok vazduha i lepo stoji ispod monitora.

Vertikalno,ne znam ni ja zasto :D:D

Meni sad stoji vertikalno, i cini mi se da se manje greje nego kad je stajao horizontalno.

Probao sam danas da mi stoji vertikalno i sta je bilo?

Ja namestim lepo, ubacim disk i ono MOTORKA ali ne ona iz gearsa vec ona sto sece diskove. Sad mi ne radi DBZ, moram ponovo da skidam :rolleyes::smiley:

Jbg moj je profi Jasper :smiley:

Horizontalno naravno :stuck_out_tongue:

Brate,disk ide na isto mesto ali moras da ga okrenes:D:D:D
treba lepo da legne,cekic i ostale alatke nisu potrebne,pogotovu ne testera:D:D:D

kako ti se ovo desilo?:confused:
meni se ovo nikad nije desilo iako sam jednom omanuo mesto za ubacivanje i stavio malo pored:o:D

Ma nemam pojma ali i ne bitno, skinuo sam ponovo igru tako :rolleyes: Samo sam turio i kad sam stisnuo dugme da uasim dugme ono se izmotorisalo :smiley:

JADNA KONZOLA PORED TEBE!:D:D:D
Cudi me kako ti jos radi:D:D:D
ja da sam na tvom mestu,otvorio bih da pogledam da nije ostao neki deo unutra:D:D:D

Verovatno i jeste. Kad sam je digao i neki parcici su cangrljali unutra :eek::smiley:

Brate,vidi ti to da otvoris(mislim da nije toliko tesko) pa probaj da ocistis…:D:D:D

Znam, hteo sam pre neki dan ali nisam mogao da nadjem dobar srafciger :rolleyes::smiley:

Falcona drzao horizontalno da kao ne bi crkao iako mi je zauzimao veliki deo stola tako. Jasper sad stoji vertikalno.

S obzirom da volim i ja da budem u horizontali dok igram i konza je u horizontali.

Prvo sam drzao vertikalno i primetio sam da mi losije ucitava diskove,kasnije pazario TV stalak i primoran sam da ga drzim horizontalno ali nemam problema sa citanjem diskova!

Pa ne bi trebalo da ima veze to kako ti stoji i kako ti cita diskove…:confused:

Naravno da ne bi, jer njega magnet drzi dok se vrti.