Kako drzite vas xbox 360, horizontalno ili vertikalno?
Horizontalno posto je najveci otvor dole a i pounjava mi veliko mesto ispred tv-a.
Da napisem opet posto su nestali postovi
Horizontalno. Nemam poima zasto
Horizontalno, neke igre mi neće učitatti vertikalno a inače mi nebi stao receiver
Horizonatlno ofc,em mi je bolje,em vazduh bolje cirkulise kroz XBOX.
horizontalno…
A jel mu steti nesto ako se drzi vertikalno, u pitanju je Jasper?
Opusti se i uzivaj u masini.
Ura, tri glasa za vertikalu! Cuvajte se, horizontalci, sustizemo vas!
HAHAHHAHAHAHA!!!:D:D:D
GOOD LAUGH!
Pa,cekaj ko drzi vertikalno?Ti,ja i ko jos?
Moram da primetim,da je ekipa koja drzi vertikalno vrlo dobra u Gears-u.:D:D:D:p
To ti je nas Secret Handshake… ali mora da je bas secret, posto ne znamo ko nam je treci…
Ninja, al’ tu ti pada u vodu teorija da smo dobri u gearsu!!!
Ma horizontala FTW. Kad se iznerviras u Gearsu da mozes da odvalis box. Kako ces ga lupiti kad je vertikalno? Na hard disk? Pa nije on kriv nego box
Ne znam, ali sreca, ne nerviram se toliko od kako me je doktor upozorio da mozda dobijem nervni slom:D:D:D, salim se, ali ako se nerviram onda krenem da treskam sto i plakar, a ne box(zao mi ga je:D) a i daleko je…
Ja se uglavnom ne nerviram ni za jednu igru osim gears. kako me nervira kad ljudi imaju kineZki net pa laguju ne normalno da ih ne mozes ubiti i dodju ti sa ledja i razduvaju te gnasherom. Neverovatno.
Ja sam glasao za horizontalno, ali sad kad mi stigne kabal za monitor, pocinjem da ga drzim vertikalno
Ae,'leba ti, nauci da igras gears, isto vazi i za ninju:D:D:D
n00dle, ja sam treći…
Ali, evo ga i četvrti…
A ja bio ubeđen da sam JA treći, eee…
Horizontalno. Ajmo horizontalci.
Dzukela daj tvoj odgovor. Pa da vidimo da li oni koji horizontalno drze su bolji u Gearsu ili oni u sto drze u vertikali.
Pozdrav.