Kako drzite vas Xbox 360

Kako drzite vas xbox 360, horizontalno ili vertikalno?

Horizontalno posto je najveci otvor dole a i pounjava mi veliko mesto ispred tv-a.

Da napisem opet posto su nestali postovi :smiley:

Horizontalno. Nemam poima zasto :smiley:

Horizontalno, neke igre mi neće učitatti vertikalno a inače mi nebi stao receiver :smiley:

Horizonatlno ofc,em mi je bolje,em vazduh bolje cirkulise kroz XBOX.

horizontalno…

A jel mu steti nesto ako se drzi vertikalno, u pitanju je Jasper?

Opusti se i uzivaj u masini.:slight_smile:

Ura, tri glasa za vertikalu! Cuvajte se, horizontalci, sustizemo vas! :smiley:

HAHAHHAHAHAHA!!!:D:D:D
GOOD LAUGH!

Pa,cekaj ko drzi vertikalno?Ti,ja i ko jos?
Moram da primetim,da je ekipa koja drzi vertikalno vrlo dobra u Gears-u.:D:D:D:p

To ti je nas Secret Handshake… ali mora da je bas secret, posto ne znamo ko nam je treci… :smiley:

Ninja, al’ tu ti pada u vodu teorija da smo dobri u gearsu!!!

Ma horizontala FTW. Kad se iznerviras u Gearsu da mozes da odvalis box. Kako ces ga lupiti kad je vertikalno? Na hard disk? Pa nije on kriv nego box :smiley:

Ne znam, ali sreca, ne nerviram se toliko od kako me je doktor upozorio da mozda dobijem nervni slom:D:D:D, salim se, ali ako se nerviram onda krenem da treskam sto i plakar, a ne box(zao mi ga je:D) a i daleko je…:smiley:

Ja se uglavnom ne nerviram ni za jednu igru osim gears. kako me nervira kad ljudi imaju kineZki net pa laguju ne normalno da ih ne mozes ubiti i dodju ti sa ledja i razduvaju te gnasherom. Neverovatno.

Ja sam glasao za horizontalno, ali sad kad mi stigne kabal za monitor, pocinjem da ga drzim vertikalno :slight_smile:

Ae,'leba ti, nauci da igras gears, isto vazi i za ninju:D:D:D

n00dle, ja sam treći…
Ali, evo ga i četvrti…

A ja bio ubeđen da sam JA treći, eee…

Horizontalno. Ajmo horizontalci.
Dzukela daj tvoj odgovor. Pa da vidimo da li oni koji horizontalno drze su bolji u Gearsu ili oni u sto drze u vertikali.:wink:

Pozdrav.