Šalim se ali definitivno odličan sat… Meni jedina mama što nema bluetooth opcije ali to nekima nije ni bitno. I još Limited edition I ako odlićiš da ga zadržiš ako imaš svu dokumentaciju neće gubiti na ceni to je sigurno…
Dobio sam kinesku kopiju apple watcha pre par meseci, i prosto mi je fascinantno kako sve podmazano radi. sve notifikacije instant na satu, obe kartice, fluidan meni, NFC chip i tako dalje i tako bliže. UI je 95% kao Apple Watch UI. Metalno kućište. Baš sam pre neki dan bio u Yettelu i upoređivao ono… puf…
Jebeni kinezi
Wahade ne zavitlavaj kakve kineske kopije crne kupi Ultru 2 ko covek ![]()
Haha ako arena uzme moju emisiju onda cu ![]()
Da li taj sat zaista vredi 120-150 000 dinara?
Zavisi, kako kome. Meni i @padawan -u vredi ![]()
Sto kaze covek, zavisi kako kome. Ja ne bih dao vise od 200e za te igracke nikako. Neko bi dao i 5000e
Ja sam prezadovoljan sa svojim Apple Watch SE 2. Ima sve sto je meni potrebno i radi perfektno fluidno bez greske. Jos je i malih gabarita pa mi super cuci na ruci.
Kolega iz tima ima ultru i kad sam stavio na ruku to je bilo plakanje
. Kao ciglu da sam obavio oko ruke ![]()
Oko ruke ili ručice? Meni onako manje deluje ultra ![]()
Danas rucica sutra ruka, samo se ti smej ![]()
ps: Uzeo sam fitpass u firmi, sad kad nateknem od tegova ima dve ultre da nosim ![]()
Apsolutno vredi mada sam ja platio 800 Ultru 2 pre godinu dana na KP. Jedna od boljih kupovina generalno. Fenomenalan sat pre svega, izuzetno kvalitetan, moze da se customizuje sjajno sa narukvicama, face watchevima i zastitnim okvirima, zacas dobijes drugi sat maltene za male pare… Znaci imas 100 satova u jednom, plus je neunistiv, za ronioce i ozbiljne sportiste.
Kapiram sve to, ali moj stav je, ako bih dao 800-1000€ za sat, kupio bih pre analogni.
Jedino što mi je dobar apple watch je zbog zdravstvenih stvari, a kakav sam hipohondar ponekad, bolje da ga nemam. Emailovi, viber, poruke, pozivi, to mi treba samo.
Ovo ima sve to, oled ekran, always on ako hoćeš, pali se ako hoćeš kada okreneš ruku, sve šta svi satovi ima, za cenu nisam pitao, konju se ne gleda u zube.
Zato svako i ima svoj stav ![]()
Ni jedna od te dve kategorije ga ne bi uzela ![]()
Mozda “wonna be” ozbiljne ![]()
Gresis. Uzimaju ga bas oni.
Nee, hoces slike sa ronjenja ![]()
A retko koji sport ni jedan ekipni ne moze da se igra sa satom/narukvicom ili ogrlicom ne moze da se igra.
Ne mislim na to da ga kupuju kao glavni alat za ronjenje itd. Ali ga kupuju svi. To sto je ovde kod nas pojam dati 1000€ za sat ne znaci da je svuda tako ![]()
Opet ne, nije stvar love. Imas celu jednu kategoriju “ronilackih satova” koji se vode kao ronilacki, mogu zaista na 300m bukvalno. To nose na jednoj a racunar za ronjenje na drugoj.
Taj fazon vole da nose. To je stvar prestiza i fazona.
Tako je, ima Apple dosta ogranicenja za vece dubine ali do odredjenih dubina je upotrebljiv. Plus je maltene neunistiv.
Za ovakav sat 1000 EUR je smesna suma. Dobri analogji satovi kostaju od nekoliko puta do nekoliko stotina puta vise. Ok ovi je tech gedzet i nije dugorocna investicija i porodicno blago ali je sat apsolutno savrsenstvo u svakom pogledu, jos jednom podvlacim da nikada nisam bio zadovoljniji kupovinom iako su funkcije dosta redukovane i geografski ogranicene.
Za porodicno blago kupiš polugu zlata i reseno ![]()