Kakav imate ručni sat?

Bas ovo, smart je samo igracka… a te price parametri bla bla… :grin:
Ma daj, sta kao brojis korake i prdeze…
Preseravanje… matori, ako si debeo ko vepar prekini da zderes i radi nesto! Jesi retard, ne treba mi sat da mi taze setaj debelu guzicu!

Taj sto ceka sat da mu kaze da seta i dise, ne pomaze mu nista nego malj u glavu da ga resetuje na fabriku :joy:

3 Likes

Za tebe je ovaj Huawei Watch Ultimate, brutalan sat…
428_428_454F0CA40782EF5A0DBD4FB67F95CA23mp

1 Like

Ovaj je lep. Nisam ga video do sada

1 Like

Najnoviji, tečni metal, safirno staklo, keramika, sve naj :grin:

Material
Watch dial: sapphire glass

Watch Bezel: nanocrystalline ceramic

Front case: zirconium-based liquid metal

Rear case: nanocrystalline ceramic

1 Like

Safirno staklo me jedino radi od svega što si nabrojao

Pogledaj neke recenzije, bolji i lepši trenutno nema, moje mišljenje…
Sve u svemu top smartwatch.
Lep je i stari Huawei Gt3 pro, ceo od titanijuma.

2 Likes

835e, malo će pricakati :smiley:

Za te pare moze da se kupi i sat :grin:

3 Likes

Može ali skupe su, oko 250e je samo narukvica. Dodam još 150e otprilike i uzmem još jedan sat iz ove serije sa sve tom narukvicom. :joy: Ali da, ovaj mi je super i ovako. Stoji mu lepo.

1 Like

Da, baš deru za te narukvice.

1 Like

Ako ti baš treba “dobar” smartwatch a da ne potrošiš gomilu para, Samsung GW5 pro.
To mogu da ti preporučim iz prve ruke.

2 Likes

Ja sam bio opcinjen ovim satovima prosle godine kada su izasli, htio sam kupim Jupiter verziju. Ali na kraju sam odustao i umjesto toga sam nedavno za isti novac kupio novi Gshock Earth edition, koji mi jos ljepse izgleda od njih, a sigurno je i kvalitetetniji.

7 Likes

Stvarno izgleda fenomenalno… verujem da je bolji. Jasno mi je da mora plava boja posto je zemlja. Meni se samo ne svidja plava, jbg.

2 Likes

Mislim da ce da izbace verzije i za ostale planete, pa isprati…

Ali da se ne lazemo, da naidjem kojim slucajem na omega x swatch Jupiter verziju, vjerovatno bih ga odmah uzeo isko sam citao da se brisu slova sa njega i da se narukvice raspadaju

Hocu obavezno. Ako izbace isti fazno. Bilo bi super.
Da, oko tog brisanja. Da li samo odredjeni model ili cela serija? Sve planete?
Ovih par komada mi je omiljeno.

1 Like

Mislim da je za sve modele. To se konkretno odnosi na slova na poledjini sata gdje pise naziv edicije, odnosno planete, kao i na slova na narukvici… ali ipak provjeri, mozda su nesto ispravili u medjuvremenu

Ono sto sam ja nasao jeste da su problem pravili ovi sa jakim bojama, plavo, crveno. Da je cak ostavljalno trag na ruci. Nisam jos nasao sta jos i za sve modele ili samo ove sto sam rekao.
Istrazicu jos. Nije da mi se zuri bas…
kada sam ih video zalepio sam se i kupio bih ovog meseca. A sada… ohladio sam se pa ono sacekacu koji mesec da istrazim malo.

Lepi su su svi, i taj Earth odlicno izgleda. Ne pratim dumbwatch industriju, ali imam kolegu koji je bas u tome i investira u satove, pa mogu da ga pitam.

Na osnovu onoga sto vidim po “muskim magazinima” i reklamama, dobri satovi danas na zalost kostaju od nekoliko hiljada do par desetina hiljada. Tako da sta ocekivati od sata koji je 200 i nesto evra, ne cudi me iskreno sto se skida boja. Dumbwatch industrija je bas zaistranila u neku kategoriju perverznog luksuza, a ima jako puno i skalpiranja, i kopija.

Ja bih bas imao ozbiljan problem da odaberem od ovih moonswatcheva. :confused:

Moj Casio protrek je bio oko 220€ i niti se nešto skida niti ima nekih problema, plavanje, planinarenje… Tako da nije do cene nego do proizvođača, citizen Eco Drive koji imam i koštao je nekih 21 000 dinara i nikakvih problema nema. Tako da sam ja ubeđen da je do proizvođača a ne do cene sata.

2 Likes

Ne postoji “dumbwatch” :grin: nego satovi i igracke za veliku decu.
Kako mislis sta ocekujem za 200e da ne pusta jebenu boju!!!
Kupio sam cerki sat digitronac za tacno 750din i sat radi, pokazuje vreme, NE PUSTA jebenu boju na ruke!