Ma.jok, samo eto konstatacija. Nema tu dileme. Super igracka i to je to.
Garmini iz Solar serije drže preko 25 dana, pune se preko sunčeve svetlosti, a ako ga koristiš bez telefona, dogura i do 70 dana bez punjenja.
Moj je Instinct 2 Solar. Podseća na G-Shock satove…robustan, izdržljiv i uz sve te opcije i nije nešto skup. Može se naći za 450-500€
Porsche Design Chronograph 1 | GP 2023 Edition zagreva se za GP Ledenu trku Porsche Design Chronograph 1 | GP 2023 Edition zagreva se za GP Ledenu trku
via SQUID App https://squidapp.page.link/6MUi
To zvuci ok. A da li radi ok sa iphone?
To je razlog zasto sam uzeo samsung.
Radi i sa jednim i sa drugim taborom bez problema. U firmi smo uzeli preko 150 komada. Evo već pola godine i niko se požalio nije.
Uzmes brate bezicni punjac, i tastu ces napuniti na njemu a kamoli sat telefon slusalice i ostala sranja i to sve odjednom. Za tricavih 2000 din
Uzeo sam, imam 2x neke tanjire iz ikea rade super sa svim telefonima. Imam eksternu bateriju koja ima u sebi bezicni punjac. Ali nece sat da se napuni. Samo na onom svom nekom glupom postolju. Slikacu danas kada budem kod kuce. To sa bezicnim punjacem je prva stvar koju sam pomislio.
Ja imam one obicne tanjire.
Ja ovo porucio sa ebaya za jedno 15€, stiglo za dve nedelje. Fast charging, zadovoljan
Mislim da će te restauracija prilično koštati
Mislim da Omega ne moze da se izvuce. Nema sanse
Da sredjujes jedino ako ces da ih nosis na lancu kao pre 100 godin, pa cak iako imaju sentimentalnu vrednost.
Ne bih nosio. Samo mi se svidjaju. Vise je za moju kolekciju. Tek sam dobio, ne zurim nigde ko zna sta moze da mi padne na pamet. Stari su preko 100god. Mogu jos da cekaju
Ma naravno, bitno da tebi odgovara. Samo kazem ovako iz iskustva, to sredjivanje je muka, skoro sam vracao u zivot jedan iwc, bolje da sam se drogirao.
Mislim da Omegu i nije realno ista dirati.
Ovaj drugi mozda i mogu.
Ko ti je to radio ako nije tajna.
Mislim da se i Omega moze spasiti, samo je pitanje sta je granica. Sa ova druga dva ako su svi delovi mehanizma tu i bez restauracije cifera, rekao bih mozes da prodjes sa po 300e. Mada to je samo pretpostavka, ipak je kod mene bio u pitanju rucni sat mnogo mladji od tvojih dzepnih. Ja sam radio kod Mihajlovica, ali vidim da hvale i Kostic-Dojcinovic.
Svidja mi se ova serija sto imaju… jedno 2-3 mi se bas svidja. Mozda se pocastim.