xbx
December 4, 2017, 2:53pm
1
Kako da narazem xbox classic igricu na cd i igram na 360, cipovan je i opusteno skidam i igram 360, al hocu HP da igram i ne znam kako da narezem classic i da igram na 360?
Ne mozes. Mislim da moze samo preko RGH
iKaran
December 4, 2017, 3:22pm
4
Imas u djelu sa tutorialima, tutorijal je radio decko sa avatarom Jockera, a ime clana sam za divno cudo zaboravio.
Edit: u pitanju je spam
Da bi igrali xbox 1 igre na xbox-u 360 potrebno je ubaciti odredjeni update u vašu konzolu da bi kasnije xbox 360 mogao da učita xbox 1 igre.
Program se nalazi na sledećem linku :
>>download
Fajl “default.xex” možete narezati na bilo koji cd I kada ga ubacite u konzolu treba da se pojavi “Play Game”
Nakon toga će vas pitati da izvrši update, I slobodno prihvatite jer nema nikakve veze sa vašim trenutnim update-om ili dashboard-om I posle toga ćete moći da igrate igre koje ste I do sada igrali.
Što se tiče samog rezanja I konvertovanja igara kako bi xbox 360 mogao da ih učita potrebno je par programa, ali pre toga proverite da li je igra koju zelite da narezete kompatibilna sa xbox-om 360.Lista se nalazi na sledećem sajtu
>>List of Xbox games compatible with Xbox 360 - Wikipedia, the free encyclopedia
Potrebni programi :
1.XDVDMulleterSS,PFI,DMI files and Video Partition(SS, DMI and PFI are in Stealth folder)
2.ISOBUSTER
3.Al…
U pitanju je član po imenu “spam”. Ja na prvu pomislio da je lažni tut.
xbx
December 4, 2017, 5:41pm
6
Ee hvalaa vam puno, probacu sutra i javljam rezultate😊