imam 124-ku,nisam je povezao jer moram da nabavim pci karticu(nemem SATA ulaz na ploči),ali kad probam npr.xgd2 ili bilo koji drugi disk ne dobijam grafikon kako bi trebalo nego mi samo izbaci rezultat u notpadu-kada kliknem na play dugme za proveru diska(KPROBE) on krene da ga vrti i piše STARTING UP DRIVE ali posle par sekundi on ga stopira!!!? šta grešim???
ako znate odgovor može i na pm da ne zatrpavam temu mojim problemom!!!
Novo rezanje, sve pogasheno, nista nije dirano na kompu dok je rezanje radilo
Modern Warfare 3
Sve isto ko prosli put, dobija se sledece:
sve je u granicama normale OPET… al grafikon je cudan. Ja kontam da mi treba da pratimo iskljucivo ove rezultate testova, PI Max i PI average i ostalo. Ako je to u okvirnim granicama kako treba onda je to dobro i za live valjda.
Naravno probacu i sa novim crossflash-om, ali nemam vise diskova lol.
Exile,
nemoj da prebacujes na 124b,ja sam to uradio(vratio sa sacuvanim fajlovima na Asus a onda flesovao na 124b) i pukla su mi zadnja 2 dvd na prelasku na drugi layer(50%,write error).Dok sam flesovao sve je proslo bez problema i nisam dobio nikakvu poruku upozorenja sve je bilo “uspesno”, a ti sad sam odluci sta ces mada mislim da neces dobiti nista.
jos jednom ponavljam, crossflash je ogroman experiment, i morate da probate sa 124, 324 ili 524 flesovanjem, pa da vidite na cemu ste, mora da se testira, nije za svaki uzorak rezaca isto, valjda je jeftinije da platite 4-5 diska i da znate kako cete u buduce nego eto npr. originale…
a slucaj matije necu da komentarisem, mislim bez uvrede, nisi toliko merodavan da pricas o tome
spike na pocetku diska, aaaaaliiii ovo sam bas hteo da vidim kako ce da ispadne, sam disk mi izgleda kao skart, nije lepo izlivena plastika oko rupice unutra, ima baloncice, obod diska isto lose izgleda, kao da je neki zadnji sa stanc masine :p, ali osim spike-a poprilicno dobro narezan disk
ljudi po koji put bre!!! u prvom postu imate vrednosti koje se smatraju kao prolazne znaci DO KOJIH GRANICA sme da idu PI i PIF i nema dalje, sve sto je vise ne valja, kraj…
derem se jer pitas jedno isto sto su svi pitali i pored silnih UPOZORENJA da to ne radite vise, rekao sam djene djene na odstupanje od normale u odnosu na tvoj drugi disk
Evo konacno i mojih uspesnih rezultata posle nekoliko neuspeha. Na kraju je pomogla reinstalacija widnwos-a… Prvi disk je narezan svezim widnows-om i najosnovnijim programima a drugi je vec sa dosta toga instaliranim… Oba diska su narezana na 2.4x, elby drive, OPC off, HT i OHT on, buffer 256mb, internet off i ofc na verbatim disku
Steta sto nemam sada nikakve koristi od ovoga al neka barem sam konacno uspesno uspeo da narezem