iXtreme Burner Max SCAN REZULTATI

Koje diskove koristis?

Samo da proverim kad si rekao Burn-proof disabled jesi li to mislio na podesavanja u Imgburn ono tools>settings pa pod write da opcija Enable BURN-Proof ne bude stiklirano il to na neki drugi nacin?
Isto jel normalno da u Windows 7 safe modu ne mogu da rezem kao Elby drive vec mora da ostane selektovano SPTI?
Za defragmentaciju Windows-a koristis Piriform Defraggler za free user il nesto drugo?

Samo Verbatim. Rezao i na 2.4x i na 4x, sa OPC on i off u oba slučaja.

Da u ImgBurn-u se nalazi pod Write, tako je “da ne bude stiklirano”(da bude iskljuceno).
Ja sam Elby koristio jos davno u pocetku, ali bolje rezultate mi daje kada mi je ukljucen SPTI, tako da nisam probao sa Elby u Safe modu, ali citao sam na par foruma da i drugima ne radi elby u safe-u, tako da je verovatno moguce da je normalno da ne radi. Sve jedno bi ti preporucio da rezes sa SPTI.
Za defragmentaciju koristim Defraggler.

Da, ali koji verbatim, ako rezes onim na spindli od 50 kom. zbog toga ti je.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Noup, režem na onima koji su na onoj maloj 10/10 komada. MKM003.

Evo i očajnog (ako se ne varam) KProbe rezultata:

auu, bas lose, i ono sto je cudno najlosije je na prvom lejeru…

Forza.Horizon.XBOX360-X360CLUB-XBXLND

Date : 12/25/2012 8:12:48 AM
Model : 2-0-0-0 E:ATAPI iHAS524 B AL2A
Disc : DVD+R DL , MKM003 [Mitsubishi Chemical Corporation]
Speed : 4x
ECC blocks sum (PI/PIF) : 8/1
Scanned range : 0 - 4267016
Sampling count : 249716
Errors : 0
PI Max : 47
PI Average : 4.95
PI Total : 154805
PIF Max : 4
PIF Average : 0.15
PIF Total : 4720

Force HT: Yes, Online HT: Yes, OverSpeed: No, SmartBurn: Yes

evo i mojih rezultata

Jap, baš loše. Ne znam više ni šta da očekujem pri rezanju. :frowning: Sve ovo baš najnovije što sam rezao se zapuca, potpuno zbunjujuće.

Igraj igre radice, kada bi blago izgrebao dvd imao bi losije rezultate na testu. Mislim da nema veze jer znam dosta ljudi koji igraju sa losijim rezultatima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Problem je u tome što se igre zapucaju, svaki put. Na identičnim mestima. Forza Horizon se zapuca kada krene da loaduje, i odatle se ne miče konstantno ‘‘učitava’’, a AC3 se samo zapuca, mora restart konzole.

XGD3 traze i laser bude dobar, zato je verbatim bolji od drugih providnih DVD-a…

Ma da nema sanse, meni kad je pif preko 10 nece da instalira, a ne 200… jbg…

Force HT: Yes, Online HT: Yes, OverSpeed: No, SmartBurn: Yes

Radi se o Far Cry 3
ABGX je uradio verifikaciju i sve je bilo dobro, rezanje je bilo u redu jedino verify u IMGBurn-u na 50% prijavljuje gresku, rezao sam na 4x

pa rezanje i nije kako treba čim imaš daj error,disk u kantu i probaj neka druga podešavanja, dosta faktora utiče na rez,pročitaj ovu temu od početka,dosta članova je imalo taj problem…

u redu, precesljacu temu pa cu probati nesto, hvala…

Mnogo ljudi je imalo taj problem, ukljucujuci i mene. Samo sto je kod mene drajv bio problem, pa sam morao da ga menjam. Ne kazem da je i kod tebe isti slucaj ali moze biti. Savetujem ti da probas da rezes u safe modu, iskljucis net i antivirus, pozadinske procese i sve sto moze da optereti kompjuter.

pre ovog rezanja sam narezao forzu horizon, sve je proslo bez problema…
ugasim pre svakog rezanja sve programe koji mi ne trebaju, a i inace nemam puno programa…
probacu bez neta a antivirus ni nemam :smiley:

Proveri da ti nije upao neki virus, pa ti bezveze opterecuje PC.

u redu… hvala