iPhone vs Android phone

Ovo je slika i prilika 90% komentara u ovoj temi. Covjek sam kaze da nema pojma o crtanju ali je prije toga znao da popuje drugima o proizvodima koji su “dusu dali” za crtanje. Onda dodje momak koji se cijeli zivot bavi crtanjem i objasni mu kako stoje stvari, i kao odgovor na to dobijemo recenicu: “…Kako god.”

Ne prozivam tebe licno stormie, da me ne shvatis pogresno, ali nemojte ostro osporavati neke stvari koje ne poznajete dovoljno dobro a da ih ne provucete prethodno kroz reality check.

Ne zaboravite, Apple proizvodi su i dalje skupi jer postoji traznja, a cim postoji traznja onda je to signal da ti koji kupuju proizvode prepoznaju kvalitet. U suprotnom ga ne bi kupili.

Licno iskustvo je kljucno. Koristio si nesto, ok, iznesi svoje impresije. Ali ako nisi, pusti se pompeznih izjava i ubjedjivanja.

Mislim neka se pronalazi ko god zeli, ovih dana na forumu jedino se mogu vidjeti neka prepucavanja, svi bi nesto da dokazu. Zasto? Kome? Ova tema (kao i ps vs xbox) sve vise podsjeca na jednu veliku kognitivnu disonancu :slight_smile:

5 Likes

Prica je bila o dizajnu i izgledu uredjaja i zato sam ga pomenuo pa sam usput rekao da je dusu dao za crtanje i slicne stvari jer ga svi zivi hvale samo tako i dosta ljudi ga koristi e sad zasto ovom clanu iznad ne odgovara sta da se radi. Ne moram da isprobam uredjaj da bih se uverio da top izgleda jel sad shvatas ?

Dok ne izadje novi iPhone ovo je best buy za tricavih 147 tisuca

1 Like

Tako je meni bilo kad mi je neko gore rekao šta to može Motorola a ne može iPhone i da se ne sprdam a lik uopšte ne poznaje za šta koristim telefon i koliko su mi bitne neke funkcije koje taj uređaj nema

Zar nije američka verzija Best bay već za taj

ps4 harver je najgori komad tehnike u zivotu sto sam video. Mlazni avion, fuj!
Alal im vera za sp igre stvarno, ali to svaka cast sjajnim studijima, ali ovi idioti koji su dizajnirali konzolu, idioti na kub!!!
3. playstation 4 sam danas kupio i to je treći mlazni avion…

1 Like

Pa sad, oni koji su dizajnirali Xbox 360 zefir su idioti na kub, i to je najgori komad tehnike jer je 80% pocrkalo… ovi su samo obicni idioti.

Ali, em je neopisivo ruzan, em je neizdrzivo bucan, stvarno je moralo to mnogo bolje.

Nece bi trebalo da se ponovi fail sa ventilatorima aktuelne generacije. PS5 ce imati varijabilnu frekvenciju ali konstantnu potrosnju, sto znaci konstantno i ravnomerno hladjenje tokom celog rada, bez obzira na opterecenje.

svakog leta bude ista stvar, ljudi se unervoze od vrucina :smiley:

2 Likes

Kad upeče zvezda, svi polude. :joy: Pogotovi ovi (mi) koji nismo ni pored mora ni ništa :joy:

2 Likes

Ništa čudno, najviše od ovih skupih telefona, koje sam vidjao da ljudi koriste je iPhone 11 pro (nekad max, obična 11 je bas rijetka). Da budem iskren da mi nije zao dat tolike pare za fon, kupio bih samo iPhone.

Ta izjava ce naljutiti Xiaomi postovaoce na forumu.

Ja sam cekao neku zestoku polemiku, spremio i kokice ali djoka od svega… :joy:

Novi vw još malo pa svaki drugi mob zagriženi :wink:

Ja posle 3 sedmice korištenja prezadovoljan sa One+. Ljudi moji ukratko pa ovo je sve što bi samsung voleo da je. Hteo sam njihov fon još od doba o+ 3, ali je vredelo čekati.
Snapdragon, 120 hz na qhd+, 4g ni ne gasim i fon neretko izgura i drugi dan. Ne greje se, displej fenomenalan, zvuk takođe. Fingerprint odličan, face unlock nerealno brz, maltene ne stigne ni na power dugme ni na double tap inače super brza animacija paljena ekrana do lockscreena da se završi, nego nekako u letu prepozna lice i otključa fon. Kamera odlična, mada eto ispostavilo se da je ona photochrom sada neupotrebljiva. Može da se odblokira sa adb-om, ali bezveze što je oficijelno blokirana.
Punjač i brzina punjenja su me oduvali, juče za 30 minuta napunio se sa 29% na 94%. Launcher customisable maltene koliko i nova (prvi put da ne instaliram nova launcher još od sammy s3). To što mu fali always on display stiže sa updateom sredinom septembra.
Pokušavam da repliciram taj famozni green tint problem, i lošu kalibraciju boja i displeja ali ja stvarno to ne vidim. Sad da li me je zapao dobar primerak ili sam ćorav ne znam.
Najveći nedostatak mi je zakrivljen ekran, smeta stvarno iako nemam problema sa accidental touches kao što mnogi kukaju po netu ali jednostavno ne volim i nadam se da će izumreti. E i da, od grubljih case-ova nema maltene ništa, kao što inače uzimam za ostale telefone. Sve kolko vidim su neki skinovi i gluposti

3 Likes

Secam se kada sam koristio oneplus 6, flash memorija je bila samsungova, ekran takodje, tako da, one plus ima polovinu glavnih delova od samsung-a, osim sto ima snapdragon koji je bolji od exynosa koji nudi samsung kod nas, i ima face unlock koji je daleko bolji od samsunga.

Jedina mana je sto nema servisa u Srbiji i zvuk je bio katastrofa koliko se secam, za razliku od samsunga i ostalih tada bolje rangiranih androida.

Koristi sestra i dan danas oneplus 6, poklonio sam joj ga jer se nisam uspeo navići na android. I dalje radi kao prvog dana i posle toliko vremena. Najgore sto vecina ljudi nije cula za OnePlus, ne znaju ni koji su to telefoni.

http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno.php?yyyy=2020&mm=09&nav_id=1726977

Ne samo sto su najprodavaniji nego i najduze drze cenu. Ovi kinezi za 1god moras da platis nekome da dodje da ga odnese :rofl:

https://www.klix.ba/scitech/tehnologija/epic-games-vise-ne-moze-praviti-igrice-za-iphone-apple-mu-potpuno-ukinuo-racun/200829009