iPhone vs Android phone

Tebe ako zatrpa ne može da te nađu ni 3 gorske službe spašavanja brt. Ostaće samo dugmići :joy: mislim da to radi samo za Severnu Ameriku i eventualno za ove normalne EU države :rofl:

Uvek moze da kaze da je to quality of life feature da bi manje koristio telefon i doomskrolovao. Dok ti sa tvojom beskonacnom baterijom nemas mira :smiley:

5 Likes

Na sve je mislio Apple kada su ovi prefinjeni korisnici poput kibolija u pitanju. Dok nama uvalili ovo što su nam uvalili.

1 Like

nije za mene pitanje… ja ni ne skijam tako da nmg biti zatrpan :grin:

Biće. Već spremaju :upside_down_face:

Znači novi debakl u najavi i novo čitanje kibolijevih postova o najboljem telefonu ikada napravljenom :joy:

1 Like

Ali narativ da sam stalno na punjaču… guys… :skull:

Anyhow meni je interesantan rumor da će se sledeći Pro model vratiti na titanium, pa se postavlja pitanje koji telefon sa pro čipom je zapravo bio eksperiment ove godine.

Ne znam cemu drama oko baterije na air.

Evo imam 16proMax i obrni okreni moram i ja svaki dan da stavim tel na punjenje.

E sada ja ga doteram na oko 40% pa stavim prosto ako ne stavim onda sutra svakako ne mogu da izguram dan.

Nista mi ne znaci sto imam 40-50% uvece.. Moram da punim posto sutra ne moze da izgura. Da imam Air verovatno bi bilo 30-40% i opet bi ga punio svako vece kao i ovaj.

Sluzbeni imam neki Honor 400pro sa ovom novom silikonskom bateriom i opet moram 1 dnevno da ga punim.

Obrni okreni, jednom dnevno punjenje.

1 Like

Air svakako nije bio eksperiment, nego potpuno nova linija uredjaja predstavljena uz seriju 17. Za one koji hoce lakocu, eleganciju itd.

Ovako nesto slicno je jedino bilo predstavljeno recimo sa iphone X, koji je predstavljen nakon serije iphone 8 a sto je oznacilo novi pravac kompanije. Mislim da cemo u bliskoj buducnosti verovatno dobiti air sa dve odnosno 3 kamere, gledao sam teardown i cudno je da su i jednu uspeli da smeste :joy:

Moram da kazem da mi je Air primamljiv. Sad kad sam iskusio drazi cigle koja mi vuce pantalone na dole, rado bih presao na nesto laganije.

A ko sto kaze @marko_gts , obrni-okreni svejedno bih ga punio svako vece. Nisam neki ‘zahtevan’ korisnik (sta god to stvarno znacilo) pa da mi treba dodatna baterija u dzepu. Zadnja stvar koju zelim da radim je da drndam instagram u gradskom prevozu, ko da ne piljim dovoljno u ekrane.

3 Likes

3 Likes

E jeste, Svajcarska najjeftinija :rofl:

Para na paru ide.. A beda na bedu

Ali što je turska 2,500eur :skull:
Kod njih to idalje statusni simbol izgleda.

1 Like

Pročitao sam baba na dedu

2 Likes

U ovom slucaju dosje mu na isto, slab rezultat :grin:

1 Like

Para na paru, muva na g :grin:

1 Like

1 Like

Super naziv ali iskreno. Nedostaju mi ovakvi nazivi telefona a ne svaki yelefon danas ima u imenu neki broj, ili slovo pa pro, max, ultra….