Broj pixela nije bitan kada je kvalitet reprodukcije slike bolji. Android kaska sa softverom za to od kada postoji, pogotovo za video produkciju.
Niko lud neće da radi 20x zoom telefonom i slika nešto ili snima.
Pa ono nebi stavljali i u iphone da je višak tako da samo naprijed
Pa pogledaj malo na netu i youtubeu testove ![]()
Ljudi se pale na brojke, jbg.
“Više znači bolje!”
Air is love, Air is life ![]()
Ti si tek posebna vrsta ![]()
Kako radi air bro?
Sa’ce ti odgovori samo da napuni bateriju ![]()
Mnogo me razmazazio u smislu da su mi svi ostali telefoni cigle
Kao staklo koje ima iOS… nestvarno i posle par meseci.
Jedini neki ajfon drugaciji od ostalih. Smorno je postalo za nas iz apple sveta. Isprobam kamere 2 dana i to je. Sve isto ostalo ![]()
Ahah, ja sam posle vise od 6 meseci sto imam moj 16 izvalio da ima da se podigne kvalitet i rezolucija kamere ![]()
Ne znam da li znaš ali postoje do jaja telefoni koji nisu cigle, ali kontam da ti tada nisi živeo da bi znao, tako da ako samo zbog toga uzimaš telefon, da nije cigla, evo ti predlog.
Tanak, elegantan, izdržljiv, i za razliku od Aira, drži bateriju jedno 15 dana.
Nosi ga i stavi u kafiću kao što stavljaš taj AIR da se kurčiš, više će te ljudi gledati nego sa iPhoneom.
Ali ga onda neće hteti žeMske!
Imam kod kuce jos 2 komada T28 najjaci tel ikada.
@Wahad 24/7
Mator sam ja da zavidim nekom na telefonu, pogtovo na nekoj kršini kao što je discontinued Air ![]()
Ali bice Air2 ![]()
Teško da će biti Air 2 posle ovog debakla. Ali hej, moći će kiboli da priča kako je imao ovaj relikt prošlosti i kako je uživao u njemu, sa 2 powerbank-a u zadnjim džepovima ![]()
Kako da se aktivira ona geo lokacija preko satelita sto iphone nudi? Fazon ako te zatrpa lavina pa da mogu da te pronadju. Jel to samo za USA il moze da se predje granica pa da se aktivira?