iPhone vs Android phone

Da li je Honor pod sankcijama kao Huawei ili nije kao ZaoMi??

To su oni od huawei odmetnici oni su dobri

1 Like

Oni su ti ono bukvalno da ne kažem što je nekad bio huawei, plus google servisi. Par kolega je uzimalo, generalno samo reči hvale sam čuo, dobro optimizovano, dobra kamera, čak kod kolege radi wifi smart switching što neće meni na s23ultra. Ono fazon ako imaš 2 zapamćene mreže pa šetaš i wifi na koji si nakačen i oslabi mu signal automatski se prebaci na ovaj sa jačim signalom. Ali mi jesu rekli dvoje sa nekim pro modelom da im nikako ne rade viber notifikacije, ako ti to igra ulogu

1 Like

Dobro je sto imaju google servis to je +

Ali to “ne radi viber” :joy: koji ce mi k… to djubre onda…

Jbt ima li jedan kineski da valja cemu.. mislim svakao ne placam ovo. Treba da dodbijem za sluzbeni ako zelim. Iskreno da moram da platim iz svog dzepa ne bih platio 1e jedino meni da placaju i to dnevno za ova kineska sranja.

Uzeo bih ali ako stvarno viber ne radi.. bas ne vidim korisnu funciju celog uredjaja..

Radi Viber (imao sam Honor 90 do skoro) dobri su ćonor, za Viber i WhatsApp ćeš samo morati optimizaciju baterije da odradiš (znam da sam drugaru nameštao) mada ja nisam imao problema. Uzmi i ne razmišljaj. Ako zaškripi za Viber cimni rešimo lako.

1 Like

Hvala.. videcu jos. Svakako ako hocu mogu ga uzati..malo me mrzi da se bakcem sa prebacivanjem..

Samo rekoh šta su meni rekli, da im ne stižu viber notifikacije često, i ti odma pljuješ :smiley:
Nisi u pravu što ih sve stavljaš u isti koš i ako ih odbacuješ, oneplus vrhunske uređaje pravi, oppo (majka firma im) takođe, vivo, xiaomi naravno u flagship segmentu, a i zte.

Ako uzmeš android tržište jedini koji nude 16 do 24 gb rama, i baterije 600-7500 mah su opet kinezi. Da ne nabrajam sd card slotove, ir, punjač u kutiji itd. Ovi đubretari korejski jednu inovaciju nisu imali ne pamtim od kad. Jedino, i ponavljam jedino gde su bolji od kine je kad imaš njihovih uređaja ceo taj ekosistem, tu pokušavaju da pariraju appleu reko bih, i dex, dex je stvarno nenadjebiva stvar.

A za prebacivanje pa to je bar lagano maksimalno na androd android relaciji, transfer files, clone files, skeniraš s jednim drugi fon, loguješ se u google nalog i gotovo.

Ma imam neke specializovane gluposti za posao.. uz neke autentifikatore i to me uvek smara za medalju..

Sto se tice ostalog.. pa dzabe sve to na papiru kada ne radi lepo. Meni ovaj sada sto imam ZqoMi bas baguje. Nedopustivo.

1 Like

Šta baguje na žaomi? Stvarno me zanima, jer jedino kod što bi bilo zanimljivo mi je xiaomi 17 pro max, to doduše ako dođe uopšte

Ima dosta prosto “zamrzavanja” od sadnjeg azuriranja je uzasan.. spor.. a najgora stavka je:

Posle poziva ostane zamrznut.. crn ekran ali ne mogu da prekinem poziv. Ili cekam da taj neko prekine.. ili ja stiskam sve zivo i mlatim po ekranu dok se ne probudi da mogu da prekinem..

1 Like

4 Likes

kakav udarac za ove sa Air kecom :joy:

2 Likes

Air 3 > dva zvučnika :grin:

7 Likes

Lepo vam pise da vam prodaju vazduh (citaj: maglu) samo trebate citati izmedju redova :grin:

Iskljuci da ti viber prepoznaje brojeve telefona to usporava kraj poziva(crn ekran zamrznut itd) telefon ceka da viber zavrsi komunikaciju.

1 Like

Ajde bas cu da probam ali to je obican poziv.. ne koristim viber za pozive

Xiaomi 11T koristio nepune 4 godine. Savršeno radio svo vreme. Zamenio sam ga sa Xiaomi Note 14Pro Plus koji je verovatno najbolji telefon u rangu oko 300€.

Nikad nisam izdvajao veliki novac za telefone, i mišljenja sam da Kinezi u tom rangu obrišu gumicom Korejce.

1 Like

To je i moje iskustvo. U firmi daju nam izbor samsung a koji je ono drek težak ili kinezi. Oppo a98 5g trenutno, sem nekog teškog gaminga savrseno radi, čak mu i battery life duži jer nije najfensi ekran, pre toga neki realmi, sasvim zadovoljavajuće. Ali jbg 100 ljudi, 100 use cases :person_shrugging:

1 Like