Ajde da vas zamolim, da podržite ovu temu, što komentarom, što glasanjem da imate isti problem:
Šuntavi Google geoblokira 5G I treba im skrenuti pažnju da je kod nas pušten 5G.
Ajde da vas zamolim, da podržite ovu temu, što komentarom, što glasanjem da imate isti problem:
Šuntavi Google geoblokira 5G I treba im skrenuti pažnju da je kod nas pušten 5G.
Upravo sam o ovome pisao pre par godina i znao sam da će ljudi ovo najviše osetiti kad izadje 5G.
Važno je uvek proveriti koje uređaje naši operateri zvanično podržavaju i koje mrežne funkcije su dostupne kod nas. Pixel jeste sjajan telefon i po meni najbolji Android, ali NE u Srbiji ![]()
Pored ograničenja 5Ga, Pixel kod nas i dalje nema zvaničnu podršku za VoLTE, ali ljudi izgleda nisu marili ni za to pa su ga kupovali.
Do Google-a je i ne očekuj da ovo može biti lako rešeno jer kod nas oni zvanično ne posluju sa telefonima.
Pustili su VoLTE juče sa Decembarskim update-om i kod nas. A i pre je VoLTE mogao jednostavno da se aktivira.
Eto, ali tek Decembar, a čitao sam davno kako ga ljudi nekim hack-om aktiviraju pa im svaki idući update zezne VoLTE ![]()
U prevodu, teško da se tako limitiran uredjaj isplati ovde, ali each to their own.
Cat bot te oduvao…

Starlink now enables satellite internet directly on mobile phones: no installation, no hardware change, just instant coverage Starlink now enables satellite internet directly on mobile phones: no installation, no hardware change, just instant coverage
Srbija: NeRADI mI PETGE!
Znam… svi oko nas imaju sem nas.. ali se nadamo najboljem.
Ovo mi vise izgleda kao nesto sto moze da se koristi na nekim duzim odmorima preko kome treba net za posao.
Da nas samo ovo ne jebe 30 godina unazad, gde bi nam bio kraj.
30god sto ti pamtis… tako je od pamtiveka ovde ![]()
Pamtim evo 40 godina, zadnjih 30 je

U bih nema gsm signala svuda igrom slučaja često sam u pokretu pa sam i to doživio.
Motorola će najverovatnije koristiti Snapdragon 8 Gen 5 u svom sledećem flegšip Edge 70 Ultra modelu https://benchmark.rs/vesti/uredaji/motorola-ce-najverovatnije-koristiti-snapdragon-8-gen-5-u-svom-sledecem-flegsip-edge-70-ultra-modelu/