iPhone vs Android phone

Ne, nije prvoaprilska sala

A materijal je ona vuna koju imaju od sisanja ovaca godinama (myself included) :rofl:

7 Likes

Pretezak hipsteraj.

2 Likes

Ne znam da li je neki vec pisao ali 3U Tools je brutalan app za upravljanje iPhoneom. Ima dosta korisnih funkcija a jedna sto menu bas znaci je ringtone maker. Jer naravno da na fonu nmg da namestim da mi zvoni fon po zelji :joy:

Svaka preporuka za app. Isti je za PC btw.

1 Like

History repeats itself.

Kupuj dok ima :grin:

2 Likes

Uzece on u vise boja, samo se folira. Ali neki aftermarket. Nece bas toliko da se trosi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

I jedan nakurnjak za Džonija i sveto trojstvo kompletirano :smiley:

4 Likes

da se covek krsti

2 Likes

Tebra uvek mogu da se iskoriste postojece carape. :smiley:

1 Like

Uh kakva ce to biti razlika u odnosu na ovo trenutno. Koliko znam ni jedan telefon sa Android-om iz kutije ne dozvoljava sideload-ovanje app-ova ukoliko se ne upali opcija da se to dozvoli. Takodje ne znam za ostale ali One UI ima opciju da za svaku aplikaciju preko koje mozes da skines i/ili instaliras (Browser, Files, …) cekiras da li to dozvoljavas ili ne. Tako da sta ce sad samo da uvedu dodatan Pop-In kad se selektuje opcija da se dozvoli sideloading, svaka im cast.

1 Like

Jedva čekam telefon da ga odvijam kao peškir. :joy:

4 Likes

Kada ga odmotaš imaš monitor, zamalo :grinning_face:

2 Likes

Vazno da ne odustaju :joy:

Svaki se pokvari.. ili se odlepi deo ekrana ili crkne flet kabl ekrana…

1 Like

Galaxy fold 2035 kada moze u sator za kampovanje da se odmota.

3 Likes

Pa kad ga svaki dan otvaraju tako je … :rofl:

1 Like

Mislim da 3 meseca imam Fold7 kod sebe. Uzeo ga u ruke samo kada moram da uradim nešto na njemu.

Ne kažem da je loš telefon, ali je za moje potrebe totalno nepraktičan

2 Likes