iPhone vs Android phone

Kiboli dok kuca na svom fensi tankom telefony

7 Likes

i pored njega drzi battery pack za ne daj Boze ako ne izdrzi dok ispise odgovor Vahidu Halihodzicu :rofl:

8 Likes

Ako sam dobro ispratio trenutno je rasprava da li je bolji iPhone bez titanijuma i lošom limarijom ili iPhone bez zvučnika i dve kamere :grin:

7 Likes

Rezime jučerašnje rasprave

Zato sto si pogresno postavio stvari.

Reci joj - draga, neko od vas dvoje mora da smrsa, ti ili telefon.

7 Likes

Još jedan razlog da dobijem batine. Ili reči koje seku kao nož. “Pogledaj sebe”

1 Like

Snajka ne mora :slight_smile:

2 Likes

Revolucija inovacije

3 Likes

Vrlo tužna vest :pleading_face:
Generacijske inovacije ali džabe sve kad nema mass-appeal.

2 Likes

Svijet nije bio spreman za revoluciju

1 Like

Steta, Air je barem zanimljiv. Voleo bih da znam sta se obicnim ljudima ne svidja, a ne nama ovde koji se hiperfokusiramo na tehnologiju.

Moj izbor bi svejedno bio obicni zeleni 17, sem ako mi ne bi u prodavnici Air u ruci naprasno promenio misljenje.

edit – svejedno mislim da je preklopni ajfon pogresan pravac, kako god da okrenes. Cela ta grana je tehnoloski zapecak.

1 Like

Bolje pitaj, a šta bi se običnim ljudima svidelo :smiley: taj Air je za entuzijaziste kao što je kiboli :smiley: vidiš da ga čak i ti preskačeš i ideš na običnu 17icu.

2 Likes

Air je nešto najzanimljivije što se desilo iPhone-u.
Ali kao što korisnici pišu na reddit-u, već duže su naučeni od strane Apple-a da su im potrebne bar dve kamere… u prevodu people are creatures of habit :grinning_face: Cena od 999$ takodje nije pomogla, ali to je već diskutabilno jer telefon spada u Pro modele.

No, evo već nove predpostavke danas…

Air 2 je ipak planiran za 2H 2027 zajedno sa Pro modelom, dok će base level 18 i 18e izaći početkom godine. Izgleda da menjaju strategiju izlaska telefona. :thinking:

Nekako mi je sa konja na magarca da idem na losije specs sa 16 Pro Max. Ok linija je lepa i lagan je i fensi ali nekako mi je de-evolucija i to po paprenoj ceni. Znaci da platim vise da bih uzeo losiji telefon. Citam dosta komentara i ljudi masovno vracaju Air i dozivljavaju remorse. Nisam rob kamere i zvucnika, jedva da ih koristim, ali stvarno je bezveze. Na sve to, desert 16 Pro Max izgleda kao skupo parce nakita bez maske. 17 Pro Max je odvratno jeftin, a Air izgleda samo jeftino.…

1 Like

Kibolija baš boli.. :laughing:

2 Likes

Baš čitao kako su neki ‘progledali’ sa 15/16 Pro Max na Air i olakšali namučene prste :sweat_smile:
Valjda su Max modeli preteški, al ih baš nikad nisam koristio.
Mada opet, ima svakakvih slučajeva… kul stvar je što u svetu postoji probni period od 14 dana pa imaju fore da odluče.

Čudo si ti ostao na A18 Pro čipu.

Evo ga Kiboli

https://www.reddit.com/r/iphone/s/R5qygQkprA

Aha, razdvajaju base iphone od Pro linije i Aira koji su u septembru sledece godine, isto kao i ove, aki ce novi base tek 2027.

Upgrade mi je besmislen na 17 Pro Max, ali mozda uzmem sledece godine negde u februaru martu…

Ovako izgleda moj mali prst od pro maxa.

5 Likes

3 Likes