Kiboli dok kuca na svom fensi tankom telefony
i pored njega drzi battery pack za ne daj Boze ako ne izdrzi dok ispise odgovor Vahidu Halihodzicu ![]()
Ako sam dobro ispratio trenutno je rasprava da li je bolji iPhone bez titanijuma i lošom limarijom ili iPhone bez zvučnika i dve kamere ![]()
Rezime jučerašnje rasprave
Zato sto si pogresno postavio stvari.
Reci joj - draga, neko od vas dvoje mora da smrsa, ti ili telefon.
Još jedan razlog da dobijem batine. Ili reči koje seku kao nož. “Pogledaj sebe”
Snajka ne mora ![]()
Revolucija inovacije
Vrlo tužna vest ![]()
Generacijske inovacije ali džabe sve kad nema mass-appeal.
Steta, Air je barem zanimljiv. Voleo bih da znam sta se obicnim ljudima ne svidja, a ne nama ovde koji se hiperfokusiramo na tehnologiju.
Moj izbor bi svejedno bio obicni zeleni 17, sem ako mi ne bi u prodavnici Air u ruci naprasno promenio misljenje.
edit – svejedno mislim da je preklopni ajfon pogresan pravac, kako god da okrenes. Cela ta grana je tehnoloski zapecak.
Bolje pitaj, a šta bi se običnim ljudima svidelo
taj Air je za entuzijaziste kao što je kiboli
vidiš da ga čak i ti preskačeš i ideš na običnu 17icu.
Air je nešto najzanimljivije što se desilo iPhone-u.
Ali kao što korisnici pišu na reddit-u, već duže su naučeni od strane Apple-a da su im potrebne bar dve kamere… u prevodu people are creatures of habit
Cena od 999$ takodje nije pomogla, ali to je već diskutabilno jer telefon spada u Pro modele.
No, evo već nove predpostavke danas…
Air 2 je ipak planiran za 2H 2027 zajedno sa Pro modelom, dok će base level 18 i 18e izaći početkom godine. Izgleda da menjaju strategiju izlaska telefona. ![]()
Nekako mi je sa konja na magarca da idem na losije specs sa 16 Pro Max. Ok linija je lepa i lagan je i fensi ali nekako mi je de-evolucija i to po paprenoj ceni. Znaci da platim vise da bih uzeo losiji telefon. Citam dosta komentara i ljudi masovno vracaju Air i dozivljavaju remorse. Nisam rob kamere i zvucnika, jedva da ih koristim, ali stvarno je bezveze. Na sve to, desert 16 Pro Max izgleda kao skupo parce nakita bez maske. 17 Pro Max je odvratno jeftin, a Air izgleda samo jeftino.…
Kibolija baš boli.. ![]()
Baš čitao kako su neki ‘progledali’ sa 15/16 Pro Max na Air i olakšali namučene prste ![]()
Valjda su Max modeli preteški, al ih baš nikad nisam koristio.
Mada opet, ima svakakvih slučajeva… kul stvar je što u svetu postoji probni period od 14 dana pa imaju fore da odluče.
Čudo si ti ostao na A18 Pro čipu.
Evo ga Kiboli
Aha, razdvajaju base iphone od Pro linije i Aira koji su u septembru sledece godine, isto kao i ove, aki ce novi base tek 2027.
Upgrade mi je besmislen na 17 Pro Max, ali mozda uzmem sledece godine negde u februaru martu…