Nisi izgleda nikad imao motorolu to ni kao poklon neće niko
Dosta ljudi koje znam svoj ‘stari’ telefon daju rodbini kojoj nije toliko tehnologija bitna kao nama. Em im bude pun pogodak, em tebi bude drago, jer možda tako nešto nikad ne bi sebi uzeli ![]()
Slazem se i sa ovim , sto se kaze kome stvarno treba pa i da das. Ali generalno zivimo u vremenu gde retko ko da ce bas dati toliko skupocenu stvar, jer uzima novo, iz razloga sto moze uzeti bar 40% vrednosti novog telefona.
Slazem se iz razloga sto sam imao primer drugara koji je kupio novi monitor, stari ( oled ) niie mogao da proda i poklonio je meni.
Uza porodica koristi moje telefone
Brat nasledio prethodni iphone, mama za rodjendan dobila nekog samsunga, cale nasledio samsunga sad
Poslednji stari tel sam prodao nakon zamene novim pre više od 10 god. A i pre toga nisu svi išli na doboš.
Xiaomi 17 Pro Max.
Zaista impresivan komad tehnike.
Xiaomi 17 Pro Max - Full phone specifications
Nije baš ko onaj zte redmagic sa 24 rama, ali s obzirom da isti nigde ne mogu da nađem, nije isključeno da ću uzeti ovo
100W brzo punjenje, 50W Wireless, 7500mAh baterija, fenomenalna kamera, superbrz čipset, dodani sexy ekran…
Zaista obećava…
A drugih 50% jos nije prijavilo posto ne dobijaju pozive ![]()
Posto se danas “telefon” korolisti za sve sem za pozive vecina nece ni izvaliti ![]()
Jesu stvarno stavili ekran pozadi?! Naleteo sam na taj thumbnail na jutjubu, nadao se da je samo fotošop u pitanju… I sad šta, obrćeš telefon, malo jedan displej, malo drugi? Da se čovek krsti.
Mrzim koliki sam hejter postao, al stvarno ove ‘inovacije’ će u šumu da me oteraju.
Preklopni to odavno imaju ništa ekskuzivno možda za monoblock formu
Pogledaj video koji je neko gore okačio. Drugi ekran ima i “svrhu” i neke zgodne implementacije. Verujem da je ovaj telefon next big thing
Što više razmišljam, to više dolazim do toga da se uglavnom radi o “kulturološkim” razlikama.
Srbija, možda i generalno evropa, se nalazi izmedju “dva sveta” ![]()
Apple je overpriced jednostavnost.
Xiaomi je gadget-heaven, što totalno ide uz Kinu.
Google je, od skorije, nešto izmedju.
Ok, pašće update ovih dana
Evo zanimljivosti
https://www.reddit.com/r/iphone/s/Jn5mQIFala
iPhone 17 (base) 256gb izgleda koristi slow-speed flash memory, dok Air koristi high-speed.
Podsetnik da je AirDrop najbrža opcija na base i Air modelu zbog USB2 limitacija.
Vidim da Discourse team radi na ovome i da nije lak fix. Prokleti Apple će pre da razjebe pola interneta zarad drndavog interfejsa koji nikom ne treba nego isproba stvari pre nego što ih uvali javnosti.
Kad pomislim na safari i koja je patnja koristiti