Slažem se, ali eto možda opet budemo u eri tankih laganih telefona.
Dosta su žrtvovali, ali u klasičnom Apple stilu za sve imaju rešenje.
Većina ljudi koristi telefon uspravno 80% vremena gde se izgubi stereo efekat (sem jačine), otud žrtvovanje jednog zvučnika. Hoćete stereo? Pa valjda imate Airpods uvek pri ruci.
Bateriju ne bih komentarisao jer uopšte nije toliki problem koliko zavisnika ustvari ima i koliko su preuveličali stvar. Ali ako ste zavisnik, oni i za to imaju rešenje. Air Magsafe Battery je tu😉
Pitanje, da li u apple storu ima i dalje da se kupi 16 pro max, znam da nema online u ponudi, kontam da ima na licu mjesta u prodavnicama do isteka zaliha?
Ja otisao za vikend kod brace Madjara po 17 pro. U medjuvremenu vidim koliko se grebe i kupim 16 pro max. Nosim telefon bez maske i to bi mi bio bas problem. Ajd ako ga metnes u masku pa ti je manje vise svejedno, ali ovako neka hvala.
Kako su izbalansirali tezinu? Kad vidis onu dzombu gore, deluje ko da je top-heavy. Mada kad razmislim, dole je sve baterija, valjda su postigli ravnotezu…
Ne znam, ja kameru na svom telefonu koristim jednom u tri meseca, sta ne bih dao da izbace neki model bez izrasline pozadi. Al ti dani su izgleda daleko iza nas.
@n00dle pa izbalansirali su tako da se tezina ne oseca, dzomba ne preteze, jedva osecas da drzis telefon u ruci a ne pasticnu igracku.
Sto se greba ja tice, ne pada mi na pamet da vadim iz maske Pro Max, retko to radim i sa ovim ali makar znam da titanium nece tako lako da se izgrebe ako ga spustis na sto. Ovo sa ostrim ivicama je takav dizajnerski promasaj, kao i cela Pro serija.
Uvek je tako kada izadje nova serija, javljaju se neki sa silnim problemima. U realnosti su telefoni dosta dobri i robusni, samo eto ima taj problem sa ivicama oko kamere koje se grebu, i ruzan je. Nije bas najsrecnije sto lutaju izmedju aluminijuma i titanijuma, mogli su da ostave titanijum a da malo poboljsaju disipaciju toplote.
Ispada da je Air tu jos najizdrzljiviji, gledam juce par recenzija i ne mogu da ga saviju sve i da hoce, neverovatno. Moram da kazem da me privlaci, lep je tako tanak (i lagan! ova moja 14-ica ko cigla u dzepu). Steta za minijaturnu bateriju, mada ja nisam neki napredni korisnik, niti mi je bitna kamera.
Ali sve ovo sa savijanjem i grebanjem za tako mega-skupe telefone, strasno. Eh, apple, bas si propo. Jos ako stvarno izbace neki glupavi foldable, kuku.
Ako si prvi vlasnik nije preproda, nego proda
Naravno da treba gledati i na to, ako menjas telefon na 2-3 godine , 600-700€ nije mala razlika u samsungu i Iphone