iPhone vs Android phone

Sve je ovo deo master plana – praviš sve gore telefone, prikačiš kablove na grob stiv džobsa, limitless free energy koliko se čovek obrće, profit. Još samo foldable da izbace.

Glupe šale na stranu, meni je obični zeleni 17 zapao za oko – em mi se sviđa boja, em nema onu džinovsku izraslinu pozadi. Mada ne znam dal bih mogao da se vratim na manji ekran.

Al ovo za grebanje okvira je kriminalno, kako može takav premium telefon da se odmah ofuca, nema šanse da nisu znali koliko je osetljiv. Stavi masku, nije nego. To bi trebalo da bude izbor, a ne obaveza.

2 Likes

Baš je pričao onaj Mikenzi da je AC+ potpuno prihvaćen i u našim servisima. Isto funkcioniše kao bilo gde u svetu. Apple-u je bitno samo da ga plaćas, potpuno nebitno u kojoj zemlji/regiji si ga platio, gde god da si u svetu, popraviće ti ga.

Pa ok, onda “samo” ostaje jos 400e na dve godine, plus drndanje sa servisima, sitnica.

Kako 400?
280€ za 2god je za Air.

A jedna FineWoven original maska 12.000rsd :smirking_face:

:grinning_face:

1 Like

Dobro, u džepu gde stavljam telefon ništa ne ide sem telefona, a telefon stavljam uvek na ekran, navika još od prvog ajfona, uvek mi je bila frka da ogrebem camera lens…

Ali je sranje što je toliko osetljivo jelte…

3 Likes

upravo sam skontao da slika na zakljicanom elranu moze biti 3D. Pa ovaj update je sjajan :grinning_face_with_smiling_eyes:

Zato pred istek garancije ga mlatne čekićem i uzme nov telefon. Isplati se. :rofl:

1 Like

Pa znaci 300e ti je samo care

30e ti je pored care-a svaka pojedinacna zamena, ako ih ima na primer 3x u toku dve godine to ti je skoro 400e.

Da vidimo sta ste napravili. Lock screen je inc 3D.
Ja sam se malo igrao :sweat_smile:

2 Likes

Ta kastomizacija početnog ekrana je za vas post Pedja Mijatović prečka era. Mi furamo isključivo stock :smiley:

6 Likes

Nista :face_with_diagonal_mouth: nemamo 11god :joy:
Ali moram priznati da bi se moj sin od 12god odusevio.. ma da je i njega to menjanje tema proslo posle 1god od kada ima telefon :grin:

2 Likes

Jbt, furam isto zvono za poziv još od HTC Desire S modela :grin:
Wallpaper sam isto furao godinama jedan :grin:

1 Like

Drugar vec 20 godina ima nokia 3310 ringtone na telefonu. sad je na 16 pro. sta reci dalje

4 Likes

Igrao sam se malo sa novim telefonima i ocajni su svi do jednog.

Bukvalno mi se ne menja 16PM.

Air izgleda kao igrackica, lagan kao perce, ne znam
kako su zamislili bez maske, ima da ispada samo tako nemas osecaj da drzis telefon u ruci. Osecaj je kao pola telefona da drzis. Redukovane su i funkcije, baterija, nema ultrawide kameru, esim only, kao da imas pola telefona. Jeste lep al nekako kao da je first gen necega sto ce da bude dosta unapredjeno.

Posle toga uzmes Pro Max kao da si uzeo ciglu u ruku, i to neobicno ruznu ciglu, boje cigle. Na slikama je izgledao jos pomozi boze, ali uzivo je tako odvratno zagasito jeftina bojaa da reci nemam sa sve i vapor chamberom druge boje. Jezivo lose. Plavi nista bolje ne izgleda, uopste nema premium dozivljava.

Razmisljam sad ozbiljno da iskuliram 17 dok ne dovedu normalne ljude da im dizajniraju telefone. Ne bih se vracao na fold android (Samsung) ali dizajnerski ovo je
middle age.

Ono jedino sto su uspeli je da prejebu Nokiju 3310 da durabilnoscu Air-a. Ali feeling je bas los, kao da drzis ipod iz 2010.

1 Like

Tek će da bude cigla, nije ih briga više za težinu i veličinu Pro telefona. Hoćete telefon za snimanje filmova, spotova? Izvolte.
Svi ostali korisnici su, na neki način, podstaknuti na Air sa istim Pro čipom (-1 Core).

1 Like

Jasno, sve si lepo zakljucio. Ja svakako nisam power user kamere, ali nervira me sto su osakatili Air sa tako necim bazicnim kao sto je sirokougaona kamera. I ceo dozivljaj nije mi nekako premium, kao Iphone sa temua. Ne verujem da ovo izgovaram, ali kaomda mu fali koji gram tezine..

2 Likes