iPhone vs Android phone

U Srbiji cijena za 17 pro max skromno, 1700€. :rofl:

3 Likes

To i nekako, ali što je iStyle izbacio online plaćanje na rate… :eyes: Kako mislite moram fizicki da budem u prodavnici da bih platio na rate??!

@iNikola jel se može sad legalno uzeti Applecare kod nas ili moraju neke egzibicije još uvijek? :grin:

I dalje egzibicije :grin:

1 Like

Ne moraš. Razmisljaj da si na havajima dok si tamo u radnji :grin:

Ja sam baš hteo da pitam koja je sad procedura za AppleCare+? Može neko da pojasni? :grinning_face:

Čini mi se da je nekad bilo lakše kad smo svi imali US account, pojma nemam kako to sad funkcioniše kad većina ima srpski nalog.

Iskreno nisam se trudio da zapamtim. :rofl: Sad ću kupiti iphne pa ću se malo upustiti u prolematiku. Uglavnom može, ima neka caka.

1 Like

Suma sumaru, 16 pro max je najbolji izbor sad :grinning_face:

2 Likes

1 Like

@robotnjik Moram da prijavim izasan rad xboxrepublika forum aplikacije od kad sam azurirao na ios26. Nisam mogao da odgovorim ni na jedan post. Pisem ovde jer je ovo prva tema u kojij mogu ista da napisem. Ne znam dal mozes da ispeglas ovo nekako?

5 Likes

Dap, isto.
Moraš više puta da povlačiš na dole inače cursor uopste ne treperi na kom mestu zapravo jeste.

1 Like

Takodje. Menjao browser, probao discourse direkt da instaliram, muka kucati bilo sta. Cak mi stigao juce iPhone17 sve novo podesio na njemu, i tamo isto zeza. :slightly_smiling_face:

edit: biće uskoro popravljeno

2 Likes

Aluminium je haos loš na Pro modelima, ali razumem što su ga izabrali.
Pro se jednostavno ne može nositi bez maske i to je tako.

Air, sa druge strane, je najizdrzljivije čudo koje su napravili. Niko to nije očekivao od tako tankog telefona. Iskreno me zanima koliko je widespread ovaj problem sa kondenzacijom u kameri. Kad se malo bolje razmisli s obzirom da je sve strpano u camera-bump sasvim logično da će doći do kondenzacije.

Ne kajem se sa svojom Air porudžbinom, ali ću logično tražiti zamenu ako budem primetio tu kondenzaciju.

1 Like

Air bas dobro i zanimljivo deluje… ne svidja mi se samo sto je ekran samo 6,5".

Generalno iako su stavili Titanium, koji je vise skrec rezistentan od aluminijuma, nisam siguran ni koliko ima smisla naked, morace opet neka maska sto dosta kvari ceo dozivljaj i smisao super tankog telefona

WTF je i sa onim bojama, 5 nijansi bele?!

Inace Markus je spomenuo Motorolu Z u svom predstavljanju Air-a kao jedan od najtanjih do sada, @SlobeX :smiley: samo dokaz koliko je Motorola bila inovativna u svoje vreme.

Odakle si ti porucio, zar ne ides u Keln @kiboli98

Imam ga i dalje u owp i onaj jbl zvučnik što se montira pozadi

1 Like

Na žaomi sve super radi. Prodaj to umesto što svaljuješ na programere :joy::joy:

1 Like

Baš zato planiram da ne nosim po prvi put nikakvu masku već platim AppleCare+ :grinning_face_with_smiling_eyes:
Pored toga što je telefon neuništiv, čitam priče da ako plaćaš AC+ bukv za svaku štetu daš fazon 20-30€ umesto 700€… ili ti kompletno zamene telefon free of charge kako razumem.
To se baš baš isplati.
Stvarno bi bio kriminal nositi masku na takvom telefonu

Inače gledam i priče po reddit-u gde su ljudi otišli da kupe Pro, uzeli random u ruke Air i to je bilo to, Air su kupili. Kažu da je neverovatan osećaj držati ga. Steve bi bio ponosan.

Takodje imam neki čudan osećaj da će Pro postati Air u nekom trenutku, a da će Foldable biti skorz neka druga stvar :thinking:

1 Like

Apple care nije dzabe, placas ga 150e godisnje. Dok je maska 10e. Plus 30e za svaku zamenu. A gde ces to da menjas/popravljas kad nemamo zvanican store, da li ce prihvatiti kod nas? Znaci te zamene te lako mogu izaci na 2Y 400e dodatno ako neces da trpis neke ogrebotine. Ne znam.