iPhone vs Android phone

Bio si na gamescomu? Daj neke utiske bolje sa sajma :smiley:

To ću u tekstovima, sinoć sam došao, imao 43 sastanaka za 3 dana, od pola 6 do 12 sam svakog dana bio van hotela, pakao…

2 Likes

Au sunce ti kalaisano, kakav novinarski pakao :zany_face:
Aj baci onda utiske ovde ili u VK.

2 Likes

Fantazija. Nevidjeno do sada.

12 Likes

Kad je konferencija? Jel se zna tacan datum i vreme?

Devetog septembra, 19h.
Vreme mi je za upgrade, ali ovo izgleda mega meh, plus onaj glupavi glass iOS povrh svega. Videću ih naživo pa onda odlučim, možda pauziram godinu dana, ova moja 13ica i dalje šljaka bez problema :person_shrugging:.

2 Likes

isti smo. 13 pro dan danas ni da trepne. nekako mi zagolicala mastu ova thin 17-tica. Ali pitanje je koliko ce to biti dobro sto se tice pregrevanja etc. eventualno sacekati do pocetka sl godine pa da vidimo.

2 Likes

ja sam pro max, ali kontam da se prebacim samo na pro, glomazluk mi više ne paše.

Imao sam osmicu plus koja je aj kazemo pandan pro max-u, posle se prebacio na klasicni pro, za dva dana neces ni znati da si imao veci telefon. To mi je malo i problem sa ovim thin modelom, jer ako se dobro secam, velicina telefona je kao max modeli.

1 Like

Ja sam na 14 pro max, ima još vremena za mene za upgrade. :grin:

1 Like

S obzirom na kurs dolara koliko će ovo biti jeftinije u evrima i zašto neće nimalo?

2 Likes

ja sam u firmi imao priliku da isprobam iPhone sa novim sistemom i fino to izgleda. Ali je katastrofalno bagovit. Ikonice menjaju boju, ne ucitavaju se, header telefona se gubi kada skrolas fotografije ma uzas. Nadam se da ce ispeglati kako treba do izlaska jer ovo je smesno.

1 Like

Bilo bi najbolje da ima opcija OFF i ko hoće neka gleda kroz teglu :innocent:.

2 Likes

Nece se desiti :grin:
Da je to moglo moj iOS bi jos izgledao kao iOS6 :grin:

Uzivo mozda jesu lepsi, al ovako na slici, strasno. Narocito ove pro varijante, em ono ruglo gore, em jos taj kvadrat mat stakla dole, bljak.

Na temu apgrejda, nisam vise ni siguran koji je moj – 14-ica? Nije mnogo ni bitno, radi savrseno, ne planiram zamenu makar jos par godina.

Mozda ti ne planiras ali ne brini, planira za tebe apple. Ukenjace polako starije. Tvoje je samo da platis nov :grin:

1 Like

Iju, grdan li je. Kao neko dete da je radilo mockup ili neka bas losa maska sa Temua.

Ja menjam jednom godisnje na noviji Pro Max, negde mart-april, tako da cu preci na novi, ali.. da sam odusevljen, nisam.

2 Likes

Meni se sviđa :face_with_peeking_eye: