iPhone vs Android phone

Baš to,još na sony tv dobijaš android tv kao na vox-u od 200e

1 Like

Ovo i ja kazem. Sony je samo bolje brendiran VOX.

Ko jos koristi OS koji dodje uz TV? :eyes:
Apple TV ili nikako drugacije ljudi! Ako imate za TV od 4000e, imacete i za kutijicu od 150.

Respect jedino ako ste u Android ekosistemu, ali i tad se kupi Chromecast 4K, jer ko jos zeli da korosti daljinske upravljace od TV proizvodjaca :cold_sweat:

Sony-jev procesor sluzi samo za fantasticnu obradu slike. Ja jedino da pocnem da vam crtam :grin:

Za 1000+eura hoću premijum u svemu pa i u os-u

Ja, necu da koristim jos jedan dodatni uredjaj. Necu jos kablova, jos utikaca, portova, daljinaca, sranja…
Hocu sve u jednom. Sa sto manje cimanja, daljinaca, prebacivanja bla bla bla…

2 Likes

Pa bas zato sto neces sve to, treba ti samo jedna kutija i jedan uproscen daljinski :grin:

Sve je danas HDMI-CEC, tako da ako ukljucic Xbox Controller ukljucice ti se Xbox, ako posle par minuta pritisnes Apple daljinski, presaltace ti se na Apple TV… to se zove jednostavnost :grinning:

Nijedan tvOS ti nece dati bolje iskustvo od Apple-ovog (ili respektabilno Google-ovog).

Meni je jednostavnost npr kad mi neko zazvoni na vrata i na Apple TVu mi se otvori kamera, kad stavim slusalice da me taj isti Apple TV pita da l zelim jednim klikom da ih konektujem, kad pustim muziku da mi automatski poveze sve HomePod-ove u kuci :slight_smile:

Verujem da nista od ovog nije jednostavnost ako si na “kablovskoj” i moras da koristis 3 razlicita daljinska…

Bukvalno svi. Nije do cene, nego jos jedan daljinski.

3 Likes

Kad kod tebe nije zazivelo, nece ni kod obicnog sveta :grin:

Bukvalno u postu iznad sam objasnio da je daljinski proizvodjaca, uglavnom, nesto najgore sto mozete da koristite!(Sony cak ima i dobar ove godine)

Elem, daljinski od Apple TVa vam pali i gasi TV, takodje kontrolise zvuk TV/Soundbara cak i kad nije ukljucen. U prevodu, daljinski prozivodjaca koristite samo da nastelujete sliku na svakom HDMI portu i onda ga sklonite sto dalje od vas :clap:

Ima istine. Moj daljinski od Samsung G6 Odiseje upravlja i sa PS5 konzolom kao sa kontrolerom.

Kakav crni TV od 4000e, kakav apple tv :sweat_smile:

Uostalom ne razumem zasto pricamo o Apple TV servisu kad nije podrzan ovde. Ja vec godinama ne mogu da aktiviram pretplatu. Totalno bezveze.

1 Like

Aham, ovde je veci onda problem ako se ne razlikuje Apple TV uredjaj, jer Apple TV+ je servis :grinning:

Jedno ne podrazumeva nuzno drugo.

Ne treba ti Apple TV+ da bi koristio Apple TV.

LGjev Magic Remote je najjaci daljinac :muscle:
Koristim ga vec godinama i bukvalno je ultimativno resenje. Radi na svemu. Verujem da i bojler mogu da palim na njega :grin:
Al iskr kada je TV u pitanju LG uvek.

2 Likes

Funkcionalno nije los, estetski iz proslog veka, reklama pun :grin:

1 Like

Naravno. Ovo je daljinac, a ne to djubre sto se Mikisa el Samuraji hvali :smiley:

14298549-57fd-48b1-98c5-715bc0a1eac9

2 Likes

Pa sta ce ti uredjaj bez servisa?

1 Like

Uz duzno postovanje, ali ovde niko, niti zna sta je Apple TV, niti koristi :sweat_smile: zaprepascen

Prosledicu vam sajt Apple-a, pa vi kao na svaki njihov sjajan proizvod, bacite pogled.

Radi se o seamless integraciji i ekosistemu :shushing_face:

Aha kao za air play i neke druge funkcije?

Imao jos pre 10+god… nismo ovde svi bas sa 12god :grin: ali mi je izgubilo smisao sa pojavom smart TV.
Mene prosto smara jos jedan uredjaj.
Ja gledam da izbacujem ne da dodajem skalamerije kuci.

2 Likes

E to mi nije jasno. Kako je ovo jos jedan uredjaj? Ovo je uredjaj koji menja citav bloatovan operativni sistem jednog TV-a. Ne bih mogao da zamislim TV bez ovoga vise, a verujem da bi vecina ovde posle par dana koriscenje potpuno zaboravila na OS koji dolazi uz TV :grinning:

Cak i drustvo kada dodje i hoce da pusti nesto na TV-u, neverovatna im je brzina sistema i Apple-ovog chipa. O izgledu je malo neukusno pricati, ali Apple tvOS dobija update-e kao i iPhone/iPad/Mac… sve je neverovatno ispeglano i savrseno funkcionise sa ostalim Apple uredjajima.

Mnogo vise od obicnog AirPlay-a, zapravo. Ovo je ceo operativni sistem na kutiji koji, ponavljam, nije bloatovan. Ali pomenuh gore genijalne stvari koje moze.

1 Like