Baš to,još na sony tv dobijaš android tv kao na vox-u od 200e
Ovo i ja kazem. Sony je samo bolje brendiran VOX.
Ko jos koristi OS koji dodje uz TV?
Apple TV ili nikako drugacije ljudi! Ako imate za TV od 4000e, imacete i za kutijicu od 150.
Respect jedino ako ste u Android ekosistemu, ali i tad se kupi Chromecast 4K, jer ko jos zeli da korosti daljinske upravljace od TV proizvodjaca
Sony-jev procesor sluzi samo za fantasticnu obradu slike. Ja jedino da pocnem da vam crtam
Za 1000+eura hoću premijum u svemu pa i u os-u
Ja, necu da koristim jos jedan dodatni uredjaj. Necu jos kablova, jos utikaca, portova, daljinaca, sranja…
Hocu sve u jednom. Sa sto manje cimanja, daljinaca, prebacivanja bla bla bla…
Pa bas zato sto neces sve to, treba ti samo jedna kutija i jedan uproscen daljinski
Sve je danas HDMI-CEC, tako da ako ukljucic Xbox Controller ukljucice ti se Xbox, ako posle par minuta pritisnes Apple daljinski, presaltace ti se na Apple TV… to se zove jednostavnost
Nijedan tvOS ti nece dati bolje iskustvo od Apple-ovog (ili respektabilno Google-ovog).
Meni je jednostavnost npr kad mi neko zazvoni na vrata i na Apple TVu mi se otvori kamera, kad stavim slusalice da me taj isti Apple TV pita da l zelim jednim klikom da ih konektujem, kad pustim muziku da mi automatski poveze sve HomePod-ove u kuci
Verujem da nista od ovog nije jednostavnost ako si na “kablovskoj” i moras da koristis 3 razlicita daljinska…
Bukvalno svi. Nije do cene, nego jos jedan daljinski.
Kad kod tebe nije zazivelo, nece ni kod obicnog sveta
Bukvalno u postu iznad sam objasnio da je daljinski proizvodjaca, uglavnom, nesto najgore sto mozete da koristite!(Sony cak ima i dobar ove godine)
Elem, daljinski od Apple TVa vam pali i gasi TV, takodje kontrolise zvuk TV/Soundbara cak i kad nije ukljucen. U prevodu, daljinski prozivodjaca koristite samo da nastelujete sliku na svakom HDMI portu i onda ga sklonite sto dalje od vas
Ima istine. Moj daljinski od Samsung G6 Odiseje upravlja i sa PS5 konzolom kao sa kontrolerom.
Kakav crni TV od 4000e, kakav apple tv
Uostalom ne razumem zasto pricamo o Apple TV servisu kad nije podrzan ovde. Ja vec godinama ne mogu da aktiviram pretplatu. Totalno bezveze.
Aham, ovde je veci onda problem ako se ne razlikuje Apple TV uredjaj, jer Apple TV+ je servis
Jedno ne podrazumeva nuzno drugo.
Ne treba ti Apple TV+ da bi koristio Apple TV.
LGjev Magic Remote je najjaci daljinac
Koristim ga vec godinama i bukvalno je ultimativno resenje. Radi na svemu. Verujem da i bojler mogu da palim na njega
Al iskr kada je TV u pitanju LG uvek.
Funkcionalno nije los, estetski iz proslog veka, reklama pun
Naravno. Ovo je daljinac, a ne to djubre sto se Mikisa el Samuraji hvali
Pa sta ce ti uredjaj bez servisa?
Uz duzno postovanje, ali ovde niko, niti zna sta je Apple TV, niti koristi zaprepascen
Prosledicu vam sajt Apple-a, pa vi kao na svaki njihov sjajan proizvod, bacite pogled.
Radi se o seamless integraciji i ekosistemu
Aha kao za air play i neke druge funkcije?
Imao jos pre 10+god… nismo ovde svi bas sa 12god ali mi je izgubilo smisao sa pojavom smart TV.
Mene prosto smara jos jedan uredjaj.
Ja gledam da izbacujem ne da dodajem skalamerije kuci.
E to mi nije jasno. Kako je ovo jos jedan uredjaj? Ovo je uredjaj koji menja citav bloatovan operativni sistem jednog TV-a. Ne bih mogao da zamislim TV bez ovoga vise, a verujem da bi vecina ovde posle par dana koriscenje potpuno zaboravila na OS koji dolazi uz TV
Cak i drustvo kada dodje i hoce da pusti nesto na TV-u, neverovatna im je brzina sistema i Apple-ovog chipa. O izgledu je malo neukusno pricati, ali Apple tvOS dobija update-e kao i iPhone/iPad/Mac… sve je neverovatno ispeglano i savrseno funkcionise sa ostalim Apple uredjajima.
Mnogo vise od obicnog AirPlay-a, zapravo. Ovo je ceo operativni sistem na kutiji koji, ponavljam, nije bloatovan. Ali pomenuh gore genijalne stvari koje moze.