iPhone vs Android phone

Ni ne znamo koliko nam je dobro :joy:

Cim prodjes madjarsku granicu pojavi se ogranicenje brzine u mestima na google maps. Srbija, nula bodova.

1 Like

Nisam gledao, isao sam na tu stranu skoro. Nista nisam provalio. Ali izgleda da je stvarno tako. Odmor.

Neće ogromne su tu pare i Google i apple plaćaju ogromne penale jer je profit daleko veći od svih kazni…

1 Like

Drustvo, jel nece biti nekih problema da se koriste univerzalni adapteri za Iphone ili mora original punjac?

Nikakav problem.

1 Like

4 Likes

Ali koje olaksanje sad kad mogu da strpam jedan punjac u ranac za MacBook, iPhone, Switch, AirPods. World peace bukv.

Samo Magic Mouse… :thinking: im looking at u

Magic Mouse je promasaj (iz iskustva). Mx Master 3 je tu bestbaj. Ja koristim mx3 + magic trackpad. Magic mouse kupis kad hoćeš da dobiješ reumu :rofl:

1 Like

Ma Magic Mouse je ergonomski za carpal tunnel sindrom iz drugog koriscenja :sweat_smile:
Ali uopste nmg da se odreknem dodirnih-gestura haha TrackPad mi nije to to vec… uzas sta je navika

P.S. a da i ne spominjem kako brutalno izgleda u kombinaciji sa aluminijumskim Pad-om, znam da je samo estetika, ali me radi :joy:

2 Likes

I meni je cool, mogli bi bas da izbace novu verziju posle 10 godina.

A koji posao radis na Macu @kiboli98 kad ti ne smeta?

Kakva je danas situacija sa običnim iPhone 15 Pro, jel su rešeni oni silni problemi sa launcha, sećam se da se kukalo na overheating? Sestra bi da zameni 11, pa gledamo šta je bolja opcija da se uzme 15 Pro ili 14 Pro, nije neka razlika u ceni.

Sestra ima 15 pro jedino kaže da baterija nije nešto specijalno dobra

1 Like

Mogli bi vala.
Bukvalno najlepsi mis na trzistu, sa nekim sjajnim features-ima.

Swift programer :space_invader:

1 Like

Ma kakvi, nije nista reseno.

Znači onda bolje da gleda 14 Pro?

Ne, jer nema usb-c💁

Znaci znaci kada ti ovo iskoci? Bio sam na mom wifi u i samo odjednom nije htio da mi udje u google?

To nije Google nego neki “my.ebharatgas[.]com” sajt.

To upozorenje znači da je tom sajtu istekao sertifikat (više verovatno), ili neko pokušava da osluškuje konekciju pa je ubacio svoj sertifikat (manje verovatno).

Takve sertifikate koriste svi sajtovi da im se utvrdi identitet i pomogne pri enkripciji konekcije, da niko spolja ne može da nadgleda podatke koje ti šalješ sajtu ili obratno.

Anyways, taj sajt deluje ekstra sumnjivo. Zatvori taj tab, obriši sav cookies sa njega i cache browser-a. Bonus poeni ako pređeš na neki browser sa adblocker-om :slight_smile:

2 Likes

Joj koje govno sa one ui 6.1. Ladno ne može više iz phone app da se iskopira nepoznat broj, jedino da krene da se doda ko kontakt pa onda.
Veštačka kurceligencija

4 Likes

Skinuo sam sliku sa neta, htio sam uci u google.com i to mi je iskocilo, samo sam skinuo da pokazem sta mi se pojavilo.