iPhone vs Android phone

Možda i drugi počnu da vraćaju opremu u kutiju uz telefon

Teško. Voleo bih i ja to, ali taj trend mogu nametnuti samo veliki igrači. E onda će biti ono “šta će mi slušalice nek smanje cenu” , i tako u krug :grin:

Brend je američki koliko i apple a ne mali Kinez

1 Like

Nisam znao da je ilinois u kini ili su ih nedavno kolonizovali.Svaki dan na forumu otkrijem nešto novo

I tako pala 23 Ultrica :grin:

8 Likes

A punjač ništa? :rofl:

2 Likes

Nema nista tako. Dobijes telefon, par papirica, kablic USB C na USB C i pin za Sim tray. :sweat_smile:

Ako hoces punjac 6000 45W. Mada ja kuci imam 2 od po 25W za Note tako da mislim da ni necu uzimati, nije da mi treba pored njih.

1 Like

Javi kako je se pokazao telefon :smiley:

Hocu javljam. Trenutno se prebacuje sve sa Note-a na njega. Ima da potraje jedno pola sata taj proces :unamused:

1 Like

Kolko para, gde si uzeo?

Ja razmisljam da se apgrejdujem na iphone 14pro… razbio sam malo ekran a52s :confused: popravka 7000 din, a vuce me da se prebacim na apple ekosistem…

Direktno u Samsung radnji u Uscu. Cena kao i svuda 172k. Prema njihovim informacijama samo oni imaju trenutno na stanju i odmah dobijas telefon.

Ja usao kao gledam telefon sve super, pricam sa likom i zavrsavam kazem mu idem u Gigatron da ga uzmem. On me gleda i kao sto kod njih, pa rekoh kad ne mogu kod vas :sweat_smile: a on u fazonu tamo ga neces naci a inace mozes kod nas :joy:. Rekoh super daj vamo jedan crni 12/512.

Takodje info i za A1 da ga nemaju jos uvek, dok za MTS ne znam status.

1 Like

lol

Ne moras da me podsecas, i dalje me dusa boli jer je preskup i kosta kao ipad pro ili macbook air, za jedno malo parce elektronike koji nosis u dzepu.

Bencmarci su bolji nego kod S23 ultra, cena je identicna kao iphone 14 pro max… ekran je jedino bolji kod Samsunga, kao i kompatibilnost sa postojecim gedzetima (prakticno bih bio primoran da kupim i novi Apple watch i verovatno bih se otvorio i za airpods… sto podize trosak na vec malo bolesnih 2000e).

1 Like

Nije tačno, drug (onaj apple fanboy) uzeo u lokalnoj a1 poslovnicu u ponedeljak. Kad u ovu moju selendru ima moš misliti onda. A vidim i kp je prepun.
Dao 21k učešća i 24x8400.
Srećno, da te dugo služi :slight_smile:
Malo me ovako od pozadi podseća na sony xperia i onaj njihovi ćoškasti fazon

Koja luda zemlja i radnje u njoj. Cale otisao u A1 istice mu ugovor i samo ga stavili na listu cekanja :sweat_smile: katastrofa. Meni je bitno da sma ga ja dobio bez cekanja :grin:

EDIT: Dve stavari koje sam primetio i koje mi se veoma dopadaju u odnosu na Note su instalacije su veoma, veoma brze. Bukvalno u 3 sekunde instalira app bez problema. I baterija jeeeeee vrh, prvi put da sam telefon ostavio preko noci van punjaca. Legao sam da spavam, a baterija je bila na 42% posle 10 sati, ujutru baterija je bila na 40%. Note preko noci sabije komotno 15% :sweat_smile:

Mogu da zamislim samo kako ce biti kad se telefon adaptira posle par nedelja koriscenja. Sve u svemu sa sada sam zadovoljan. Samo je haos prebacivanje svih naloga i logovanje na iste iz jednog u drugog. I ako je sve prebacio i instalirao nigde se nije ulogovao logicno, a pola app-ova mi treba dodatno 2FA itd itd.

2 Likes

Bitno da su kamere na iphoneu ruzne. A ove manzentne su reprezentativni primerak modernog dizajnerskog remek dela

Jel tako uvek samsungom(androidom)? Na iphoneu kad uzmes novi, samo da je na istoj mrezi, prepozna stari, kazes mu prebaci sve, to kad odradi nastavljas sa novim bukvalno gde si stao na starom, maltene pola napisane poruke koja nije poslata prebaci.

4 Likes

Da da. Zato da mi nije autofill passwords ne bih se ulogovao na pola sajtova :rofl: toliko su nas razmazili na ajfonu da telefon sve radi umesto nas :man_shrugging:

Pa kad sam sa note 8 prelazio na note 20 nekako mislim da je bolje uradio prebacivanje nego sad. Ipak sam dosta stvari morao pesaka da idem i da se ponovo logujem. Takodje sa 8 do 20 mi je sva podesavanja i wallpaper prebacio i isto podesio dok sad nije bio slucaj i jedva sam nasao ga nasao ponovo na store-u.

Tako da ono nemam pojma, nije bas glatko prosao prelazak. Bukvlano sam tek malopre zavrsio komplet setovanje telefona i prebacio konacno sim. Takodje onaj glupi viber samo je poruke prebacio i to je morao back up/restore metodom dok Whatsapp je to automatski uradio.

Hahahahahaha. Zaista dobra, zaista :rofl::rofl:

Btw @MitraljezaC ne znam sta si radio ali ja sam bukvalno kevi i caletu prebacio sve sa jednog na drugi samsung kablom. Osim facebooka i instagrama sve je bilo logovano vec. Kao i zadnji poziv i poruka identicno ajfonima. A kako na androidima vidim nema nesto poput pamcenja lozinki u sistemu

obavezna je aplikacija za passworde i onda nemas problem samo klik na otisak prsta i reseni svi problemi.

@padawan jesi uzeo fon?

1 Like