@MladenVR mladjo naruči s23 ultra da ispitaš kako mlada dama reaguje kad dobaciš van Argentine
S23 izgleda lepše od iPhona 14. Apple se više i ne trudi lol.
14 lepse od 13 a s23 ultra lepse od s22 ultre
Ako se još neko dvoumi između 22 ultra i 23ultre biće mu posle ovog članka jasno
Google je izgleda našao dobitnu kombinaciju
Sta da radim ja sa S23 Ultra?
Viči po ulici da si ultra mega giga, revolucionarno galaktičan
Izgleda, dva drugara vec znam da su uzela Pixel. Krenulo ih.
Dok ne krenu svi sa Ultra Mega Giga Pro Max modelom nista, ne razmatram kupovinu i pomogucstvu da kosta izmedju 6000 i 8000 eura, ni centa manje.
Uzne samsung ultra 23 za 1800€
Apsolutno niko nema neki realan pomak osim copy paste dizajna i povecanja performansi. Eventualno bolje kamere koje primeti 2% populacije. Osim flip-fold telefona apsolutno nema pomaka kod telefona.
Pa žaomi će biti onaj pro 1400 tako da sa s23 nema greške pogotovo što sad ima pravi soc
Hahahah tako nekako, mada nisam jos uvek Nikako da se nateram da odem do nekog od Mall-ova da ga vidim uzivo i uradim pre-order.
Bas tako, menjaju se samo cpu/gpu, koji pixel vise na kameri i to je to. Realno poslednjih par godina su to veoma mozerne promene iz godine u godinu, da je stvarno najbolje menjati telefon na oko 3 godine. Svake godine jedino ako te bas bas bas svrbe pare. Taman s23 ima taj policy o 4 nova softvare update-a tako da je to od prilike 4-4.5 godina, a sa hardware-om koji je u njemu to bi trebalo komotno da opegla.
Kazu da je pala prodaja uzasno. Jbg taj zapadni model hiper produkcije nije odrziv na duzi nivo.
Ne zele svi nov TV, Telefon, Frizider svake 1-2god.
Polako ljudima dolazi iz dupeta u glavu.
Pa po reklamama svuda telefon dodjes narucis i dobijas ga 17og tako. Jedino ako ja gresim i nije tako kao sto pise. Ja bih voleo da nije da odem sutra da ga uzmem i dobijem
Set for release on Friday, Feb. 17 , the lineup includes the Samsung Galaxy S23, S23 Plus, and S23 Ultra.
- Preuzimanje uređaja
Svi korisnici koji u periodu pretprodaje kupe uređaj, moći će isti da preuzmu kod Samsung prodajnog partnera, počevši od 17.02.2023. godine.
Hmmm
zanimljivo, ako je tako onda super. Moracu da skocim do gigatrona da vidim ili direktno do nekog od sammy prodajnog objekta u BGu.
Sve dok ne krenu da dele telefon uz slušalice dobro je