Šta kaže motorolafanklubrs
Ovo mi se veoma dopada shodno tome da Note 20 Ultra je onako blago receno katastrofa, a ipak je baterija od 4500 unutra.
8400 mesečno u a1, po ceni 256 se dobije 512 model. Šta znam nije strašno s obzirom da sam do skoro toliko plaćao za o+, samo mi se ne vezuje na nove 2 godine, dok ga otplatiš vredi daj bože 50% ko i svaki
Ja cu dati deo u kesu, deo preko Instalment kartice na 12 rata. Bice mi super da ne moram da pljunem 172k u jednom cugu. Ako nista drugo psihicki ce biti lakse
Kad prodje kartica manje boli u tom momentu
Ma rokaj samo kako ti je najlakše, čim si rešio nek je sa srećom. Merak je merak, za šta koji moj živimo ako ne da sebi neke stvari priuštimo. Mare kuka što je fon toliko koliko je, a sad da kažem da sam pljunuo za yamahu 8k promenio bi ploču garant
Na crypto izgubio sigurno jedan dobar stančić, šta je onda 1400 1600 2000 €, do moga
Bitno da su vam appleovi proizvodi skupi i da šišaju ovce
Ja nisam nikad komentarisao, znaju svi moj hejt prema sammyu tj exynosu. Prema appleu se ne sećam da sam ispoljavao, jer nisam posedovao pa ne mogu da pričam kad nemam iskustva iz prve ruke.
Najbolji drug zadnjih 5+ godina uvek na zadnjem modelu, kaže pre neki dan dosadio mu, ništa nešto revolucionarno ne nude, nema nekih inovacija, razmišlja o sammyu.
Kapiram zajebava se lik, ne znam u životu većeg apple fanboya, upravo mi javio pre 5 10 min da je poručio u a1 s23ultra
A na sammyju - revolucija
Been there done that. Veci zajeb u zivotu nisam uradio samo je tada galaxy s3 bio flagship
Nisam to reko, opet ne mogu da komentarišem, preskočio sam zadnjih nekoliko modela.
Drugi drug na 22u, ne vidim nikakvu revoluciju ali ima nekih sitnica, tipa meni oneplus iz kutije došao sa android10, sada sam na 13 i volte mi od 11 ne radi, kontaktirao podršku i kao nije na listi podržanih uređaja, samsung suvišno reći svaki model je podržan.
Onaj njihov dex isto meni predobra stvar.
Tako neke sitnice, nabere se, siguran sam da ima još brdo primera gde se izdvajaju od ostatka androida
uffff s3 kršina, daleko su napredovali od dana touchwiza i bloatware-a. Imao sam s3 4g varijantu sa više rama, odličan bio u to vreme, trajao mi sigurno i 5 god
Sve dosadi posle nekog vremena. Pitanje samo sta i kako se koristi i sta ti treba Mnogo ljudi koje znam se zalilo na probleme sa razgovorima na 22ultra.
Podrzavam
Zna li mozda neko razlog zasto nema vise nigdje u prodaji iPhone 13 Pro?
Svi apple redistributeri su ga iz nekog razloga uklonili sa sajta, i samim tim i iz prodaje.
Kapiram da bi on sada svakako bio i najprodavaniji model
Sam si sebi odgovorio u poslednjoj rečenici
Snap is back to je revolucija nešto što je falilo da premijum bude pravi premijum
ZaoMi fali softver da bi bio premijum.
Nikako da skapirate da nabacane “jake” komponente ne znace premijum.
Ja mogu da odem u kinu i narucim hrpu svega da se ubaci u nesto.
A ovo o cemu ja pricam ima samo apple i samsung.
Svi ostali samo sklapaju nesto.
Očekujem za dve tri godine da pakuju telefon u pekarski papir i da sva oštećenja pri transportu kažu da je to nova revolucionarna stvar
Premijum komponente i vanila android i nema dalje
Odmah se setim domaće Tesla kompanije