iPhone vs Android phone

Da je ovo 2019 god možda bi bila suluda cifra ali danas je novac postao toliko jeftin da ga treba mnogo više nego ranije

Generalno ce biti za 2 meseca 1100€. Takve su cene sa svim telefonima. Cak je i iphone 14 (svi modeli) pao dosta od izlaska.

Opada prodaja,jer i stari uređaji rade posao ali ovo sa s23 ultrom je veliki napredak u odnosu na predhodni

To sto je snap, jeste. Konacno nesto pametno.

1 Like

Brate, meni nije opet realno. Svaka cast ako je svima vama zarada skocila za 300% meni nije. Meni ne ide u glavu i cao.

4 Likes

Zato i nosim moto a ne Samsung koliko para toliko muzike

1 Like

To je zato sto često pricas kako cutis i radiš :grin: Mi ne ćutimo :grin: tj. Za sebe znam da ne ćutim na poslu, a privatno naplaćujem po cenama koje su bar 5x vise od realnih za to sto radim. Jbg, bolje da odradim manje posla za vise novca ali da to bude kako treba , nego da radim mnogo za neke bedne pare i da to ne bude kako treba.

Pa radim, ne zalim se. Ali ovo je nerealna prica oko cena telefona.
Drago mi je da ima neko kome nije problem. Jbg meni zvuci previse. Zvuci mi previse cak iz perspektive kada sam zaradjivao mnogo vise nego sada.

1 Like

To je nova realnost koliko god da zarađuješ sve je skuplje mnogo

1 Like

Iskreno jeste velika cifra i jeste strasno ali opet telefon menjam na od prilike 2.5 do 3 godine (rekord od 7 za Note 2 se nece nikad ponoviti) tako da kad to razbijem na mesece koliko je to da kazemo takvih rata ne izadje mi strasno. Plus naravno nemam zenu, decu, tako neke troskove i onda meni nije problem, a i realno veoma retko sebe castim novom tehnikom i stvarima ali kad uzmem uzmem sa sve pare sto se kaze.

2 Likes

Sada ovi midrange imaju 5minuta slave

1 Like

Ko nema zenu i decu taj nema problem sa parama :rofl:

2 Likes

Možeš imati i alfu,i sve konzole i trošiti na kafe 10e dnevno :wink:

1 Like

Alfa je stedisa. Ko nema zenu i decu moze opusteno porsche i da povce malo belo :rofl:
Opet manji trosak.

Ne lupajte, mladja je tek u cvetu radosti :grin: zeni se :grin:

1 Like

To je “greska” koju svako mora sam da napravi :grin:

1 Like

Mladja gleda ovo i ponosi se :relaxed::relaxed::rofl:

1 Like

Što njemu da bude bolje nego nama :smiley:

Zivim najbolji zivot i ne igram igre uopste. Zivim zivot bez stresa :pleading_face::joy: