iPhone vs Android phone

Ne znam da li bi ti gestures uopste odgovarao, ako sam skontao tebi treba home dugme?
Imaš li opciju za quick ball (ili kako već se zove na One+)?
Nema opcija da se ugasi full screen?

Ma ja sam čudan tip, jako se teško navikavam na te novitete i ne prihvatam svaki ako nije moranje.
Nije da mi treba nav bar, ali mi treba home dugme kad sam u borbi, ako gubim na home izađem i ne računa se poraz. Glupa igra, glupa fora znam, ali je svi koriste jbg.
Layout na desktopima mi je 99% isti od tipa htc desire z. Dobio sam gestures još davno na sammy note8 ali nikad mi nešto nije leglo pa sam ostao na tasterima, navika čudo jbg.

Uspeo sam da sredim. Apparently, postoji razlika između gestures sa gestures barom i bez. Kad je sa barom mora da se swipeuje jednom da bi se pojavio i još jednom da bi gesture za home screen odradio. Kad se makne bar dovoljan je jedan swipe i završava mi posao. Ima one+ opciju da se ugasi full screen, ali pali onaj game engine pa jedino možeš da resizuješ prozor, a onda nemam sve tastere na tom appu/igri pa nije baš zgodno.
To je to, otišao sam u hipstere 5 godina kasnije

1 Like

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti/korisnici-u-evropi-ce-moci-da-sami-popravljaju-svoj-iphone-2255242

Pa i sada popravljamo sami, odes u servis i poprave. Samo sto nije apple ovlasceni servis. To je ovde fora.
Oni ce da ti prodaju delove skupe kao otrov.
Onda ce barem 20% da sjebe nesto pri otvaranju i zatvaranju i opet nazad u servis.
To je prazna prica da se debili na zapadu osecaju da imaju “kontrolu”

1 Like

Samo fino upakovana priča,ali opet neki pomak u dobrom pravcu

Ovo je samo mogucnost. Niko te nece silom terati da radis sam :man_shrugging:

1 Like
1 Like

Jasno, koja ne donosi nista. Isto te izadje na kraju balade.

Ja imam apple care + za sve uredjaje. Sve mi je besplatno. Cak i da namerno slomim :smile:

To si kod nas uplatio?

Ma da. Preko usa i uk naloga. Sve sljaka super.

dje mogu da se prijavim za besplatan apple care + ? :joy:

1 Like

Besplatna je popravka mladjani momče :joy:

Kapiram da je to isto kao kad platiš Game Pass i onda dodje Nudl i kaže dolazi igra besplatno u Game Pass :joy:

1 Like

Za ono sto ja placam a koliko moze da kosta bukvalno je besplatno :joy:

Ja mislim da je pre to isto kao “Dobijate i Disney plus i Rewards i svašta nešto uz game pass ultimate” i onda se setiš da živiš u Srbiji gde ništa od toga ne važi :joy: Lako je uplatiti, ali mene zanima kako će to da se reši ako stvarno dođe do neke lomljave i gde da šaljete to. :smile:

1 Like

Koliko te to dođe u novcu? Ozbiljno, razmišljam i ja da uzmem da ne šetam ove raznorazne futrole.

10$ mesecno za telefone. Satovi po oko 5$ mesecno. Slusalice 30-35$ za 3 godine.

Pokrivena je i namerna šteta :grin:

1 Like

Nije to nikakav problem, odneseš u iStyle ili Macolu i reše ti bez ikakvih problema. Isto kao što ne prave problem za internacionalnu garanciju.

2 Likes