iPhone vs Android phone

Sve se resava bez problema. Ja sam dobio mozda 3-4 nova telefona. Na pamtim vise. Jos od 6s nadalje imam ac+. Trenutno istyle ne funkcionise. Samo macola , promobi…

1 Like

A gdje to života ti? Kod mene u Sarajevu 200e godišnje za iphone, imaš pravo samo jednu besplatnu popravku nastalu tvojom greškom i besplatne popravke u slučaju kvara koji nisi ti izazvao.

Pljačka.

Ovo su cene okvirno. Zvanični apple care +. Vazeci kod ovlascenih servisa svuda u svetu.

:cry: :cry: :cry:

Nisam napomenuo da se u ostalim zemljama placaju takse, dok je kod nas sve besplatno. Jer nemamo zvanicni apple store.

1 Like

@iNikola ustedeo mi covek 5k inace bi je platio 10k u iStyle :grinning: da ne vucaram one silikonske sto pozute za 2 meseca

3 Likes

Neka, treba. Kupis lepo ZaoMi brateee i sve jeftinije :grin:

E on je platio ispod 50€ :slightly_smiling_face: zato sam ga odgovorio od istyle-a :relaxed:

Jedini covek koji je ovde platio najmanje apple proizvod, po vise od 50% manjoj ceni od realne tržišne je prevarant @MladenVR :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Nema originalne providne maske bez magsafe -a, svakako :blush:

Da se ne metne pogresno :joy::joy:

A koja je to zemlja, nisam pratio na času? Daj neki link zvaničan da pogledam malo.

To je onda super, ja sam mislio da moraš da se cimaš preko kod mađara ili slično pa da čekaš mesec dva itd.

Ne znam koliko si upucen. Ali evo ukratko:

Ja sam iz Srbije, ali imam naloge iz USA, UK, CRO… Na ajfonu mozes imati jedan iCloud ali bezbroj proodavnica mozes da menjas iz svih regiona. Primarni nalog mi je USA (iCloud) jer AC+ je moguce uplatiti samo uz USA, EU i td. Ne moze kod nas.

Ja placam sve preko USA naloga (nalog se veže za ac+). Na sledeci nacin. Prvu ratu platim nasom karticom a nadalje preko apple balance-a koji kupujem preko apple store (aplikacije)

image

na kojoj prolazi nasa kartica.

Uplaceni ac+ vazi u celom svetu.

Deluje konfuzno na prvu ali je sve lagano i prosto. Jeftinije od ostalih osiguranja ali važeće u celom svetu.

A evo ti i link :slightly_smiling_face::

2 Likes

Napravi novu temu stavi ovo kao tutorijal da ljudi mogu lakše da pronađu,biće korisno vlasnicima iPhone

Polako s tom temom. :grin:

Kako reklamiraš telefon ako ti se razbije recimo kad Srbija nema ovlašteni servis?

1 Like

Kako nema? Macola,istyle, promobi… zvanicni apple servisi. Nisu apple store ali su ovlasceni. Delovi iz holandije uglavnom stizu.

Piše i na tarabi pi*ka. Ima i BiH “ovlaštene” servise a kad ih pitaš za apple care onda kažu žao nam je.

Reci ti meni jesi li nekad popravljao nešto na tim svojim uređajima kod nas a da su ti priznali apple care?

Za BIH ne znam. Kod nas sam menjao telefone i Jos 1000 stvari i sve je bilo ok. Sve u roku i sve kako treba.

Ovo danas sam što sam pisao, kad nas je Mekline “ovlašteni” servis ali ne priznaju apple care nego prodaju “Mekline care” i “Mekline care +” koji košta 200 e godišnje za ako čukneš negdje telefon, i to samo jednom.