iPhone vs Android phone

Izgleda do jaja, meni se svidja taj krivi ekran.
Mana:
Lomljivo, ne drze dugo folije i zastitna stakla, skupi ekrani u pm

1 Like

Sad su bolje čvrstoće nego ranije ali opet zna se desiti pa pukne.Zamjena ekrana prevazilazi posle vrijednosti telefona.Ali je izuzetno praktično u svakodnevnoj upotrebi jer imaš softverski neke prečice u tom zakrivljenom dijelu

Znam, zena ima samsung. A kum servise.
Kada je sjebala ekran na S9 kostao je kao ceo telefon.
Ali je lepo do jaja. Bas mi se svidja.

1 Like

Sve je do korisnika,ja sam koristio moto edge pola godine nikakvih problema nisam imao,posle poklonio sestri ona ga uništila za par mjeseci,ekran napukao na dva mjesta,radio je i tako neko vrijeme pa je pozelenio malo gledao na netu ekran 300e hvala ne

Ma svakome moze da se desi.
Cuvas sve super i samo pljas… jbg

Obavezno koristim onu zaštitu što dođe uz uređaj koja u dosta situacija spasi uređaj ali nije svemoguće rešenje.Zavisi i na koju površinu pada i ugao.Ivice su takoreći najlakše za slomiti.Glupa situacija kad mi je na Nexus pukao ekran pao direktno licem na beton i sve jedan kamenčić se zakucao u staklo ali je telefon bio baš klizav zbog alu frejma i težak

Sve zavisi. Kako te ukaki.
Ni ja ne cuvam nesto tel fanaticno. Pa kako se bude.
Ali ubedljivo najbolji tel mi je bio iPhone5
Radio gradjevinu sa njim, padao, lupao, onaj aluminium sav olupan. Nista nisam imao ni masku ni staklo ni foliju, nista. Radio ko sat.

Šteta što su ugasili note seriju,baš ta olovka je bila korisna stvar i činila je uređaj posebnim u moru istih

Osim što je olovka dodatna oprema i nije elegantno sakrivena u kućište uređaja

Fantazija onda skoro ko note nekad

Ja sam imao ovaj Note poslednji, uzeo samo zvog olovke. Kao pisacu nesto. Za godinu dana sam je samo jednom koristio i to da pocesem ledja. :grin:

Salim se, koristio sam je na poslu par puta na brzinu nesto da napisem, ali sam skontao da mi je isto tako jednostavno da otkucam.

Sad moram i alfu da mjenjam

1 Like

Neovlasceni serviser kao nosilac misljenja :joy:

1 Like

Ja sam tu olovku koristio samo kad ispadne iz telefona pa je vratim nazad :ballot_box_with_check:

3 Likes

Kad pustim nesto na telefon, bilo sa tiktoka ili youtube-a, istovremeno mi se cuju i slusalice i zvucnik telefona. Ovo se odjednom desava.
Ranije je bilo sve normalno, kad prikopcam slusalice, samo se slusalice cuju, i odjednom se cuju i sluske i zvucnik.
Saveti?
Xiaomi Note 10 u pitanju.

Restart? Meni jednom prilikom nije šljakao zvuk na sluškama, najobičniji restart i sve ok posle.

1 Like

Ima neko ideju kako da nateram navigation bar da bude always on top? Treba mi kad igram jednu igru u full screenu home dugme, sekunde odlučuju, i neretko dok swipeujem odozdo na gore da se pojavi dugme ne pritisnem na vreme i sjebem 19 ljudi u timu :smiley:
Čak probao posle dugo godina i ovaj hipsteraj gestures, ma jok mora 2 puta swipe na gore.
Instalirah nova launcher posle nekoliko eona, ne nalazim ništa u podešavanjima, a ni na netu što je najgore

Koji tel?
Meni na Ćomiju ništa ne reaguje kad povlačim odozdo na gore, dok čim povučem odozgo ili sa desne strane odmah se pojavi navigation bar.
Iliti TL;DR uzmi Ćomi brate :grin:

Navigation bar. Onaj na dnu ekrana, recent apps, home dugme i back dugme. Treba mi neka fora da ostane na ekranu i kad igram igru u full screnu. Po automatizmu se sakrije.
Probao sam i na gestures fon da prebacim ali opet ne reaguje

oneplus 8pro.

Dotle su otišli sa kopiranjem iosa na android 13 da ni to ne možeš da customizuješ, a smeo bi da se zakunem da je u nova launcheru to imalo nekad među opcijama