iPhone vs Android phone

Vjerovatno idu za Kinu odakle su i došli

Ali najjaca recenica: apple je od vlade zahtevao da nastavi da krsi zakon dok… :sweat_smile:

1 Like

Svaka im čast,malo je država kao što je francuska koja ima zakone i sprovodi zakone a Brazil me pozitivno iznenadio

1 Like

@iNikola imaš li ?

1 Like

Napredna tehnologija na delu :blush:

1 Like

Bar ima punjač u kutiji

A punjač, jeste. :grin:

Što se snapa tiče, ako gledamo realnu upotrebu, ovaj čip možda može da se nosi jedino sa A13 bionic. :man_shrugging: sa 16icom , može , ali za jedno 3-4 godine :grin:

Treba konkurencija da se nebi uspavali,mada iPhone je previše neinspirativan u pitanju dizajna a bogami i tehnologija koje koristi.

Ovo nisam skapirao.

Brzina punjenja rang androida prije 5godina,dizajn sa iPhone 4ke samo veći i teži za upotrebu jednom rukom,ekran ni blizu androida u tom segmentu.Jedino soc je ok ostalo mehhh

Suvišno je odgovoriti na ovo ali ajmo samo ovo:

14ica

13ica

12ica

11 ica

O bateriji da ne pricam. 13 pro max i 14 pro max napunis jednom dok bilo koji android moras dva puta kako bi izdrzao kao oni. E sad, dobro kazes jeste bitno brzo punjenje u android taboru kada moras za moje jedno punjenje 2 puta da ga dopunis :grin:

Zaboravio sam na taj ultra pro max od 2000e mislio sam na iPhone 14 pro ali opet ništa specijalno.Ti imaš svoje mišljenje i ja imam svoje.Samo nek se kose bolje za potrošače

1 Like

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti/znacajno-bolji-senzor-kamere-stize-na-iphone-15-2251293

A jel se planira neki reset s ovim brojevima, zna li se šta, ili pičimo iphone 37, samsung 52 itd…

Moto ima već i g100 i g200 mada to je samo igra brojeva.Sad je trend nekih brojeva 30 40 50