iPhone/iOS vs Android OS

Hahahahahahahaha, ko im je kriv kad zure toliko. Izbacili su operativni sistem koji ima vise bagova nego Diablo III. :smiley:

Nema vise Steve Posla…

Kad nema macke misevi kolo vode

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

A kao fol oni se izvinjavaju umjesto da pokriju ljudima troškove ili bar nekako da nadoknade svoj propust

Kod nas ti ne bi ni rekli Izvini…Pre bi rekli ko te tero da kupujes Iphone:D

Ma realno da je Jobs drzao tu firmu, on je stvorio, on je i doveo tu gde jeste. Bez njega bolje da su promenili ime a ne da gaze po njemu.
Ja uzivo nisam jos uvek ni video Iphone 5 a realno me i ne interesuje. :smiley: Da je nesto posebno, kao sto je bio, uvek bi razmisljao o tome, ovako ga nemam na vidiku. Jos sa onim mapama, koliko su ih rasturili od zezanja, verujem da ce nesto i za ovo biti. :smiley:

Dzobs je bio velika faca i tek ce se osetiti njegov odlazak. Bojim se da je ovo samo pocetak ali videcemo. Medjutim moramo ipak da razgranicimo FUD od realnosti a realnost je da je iPhone 5 najbolji telefon na svetu trenutno i ko ga ne bi zeleo? I pored svih problema, sigran sam da je uzivo prelep i prosto ne mogu jos da poverujem da je DUPLO brzi od mog 4S koji sve zivo jede za dorucak.

Za nekoga jeste a za nekoga nije

Upravo tako. Posle onog s**nja sa Samsungom, sto su ih tuzili za najvece gluposti ikada, ne mogu ni da smislim bilo koji Apple-ov proizvod, a kamoli da mislim nesto dobro o njima. Plus, cene su im neverovatne, za nesto sasvim obicno. :smiley: No offense guys. :beer:

Pa nije im ovo prvi put da tako zaradjuju i tuze, to Apple radi i svi to znaju, ali je najveci akcenat stavljen eto sad jer je javnost pocela da bruji o tome.
@Padawan, ja sam samo brojke o tom telefonu video, a meni brojke nista ne znace, kao sto sam rekao uzivo nisam ni video kako izgleda, ali iskreno nisam ni zainteresovan. Meni je trenutno najbolji telefon S3 sta god ko rekao, zato ga i imam, i znam.
Jedino sto smaraju sa ovim Jelly bean update-om, ali takav je samsung, a i slabo dobija procenat jelly bean na trzistu, jer ga jos uvek ne pustaju.
O ceni telefona necu da komentarisem, znamo svi da su uvek bili skupi, pa su i sad, ali sto se mene tice ja ne vidim sta bih nesto dobio za te pare tako da cu ja da preskocim ovaj telefon. :slight_smile:

Pa brojke su objektivne. Tvoje, moje i malog perice misljenje je subjektivno. Ja mogu da kazem da je meni najbolja nokija 3310 i da mi bude lepo u svom malom svetu i tu se svaka rasprava zavrsava…

Brojke itekako znace i odrazavaju se u boljem frejmrejtu u igrama na primer, boljem odzivu… eurogamer je testirao a to bi, valjda, gamerima sa ovog sajta trebalo nesto da znaci.

Takodje, ima najbolju kameru, a iOS mozete samo da ne volite, ali ne mozete da kazete da je android market bolji od app storea jer nije. Daleko, daleko je gori…

O materijalima i izradi je izlisno govoriti jer Samsung pravi telefone od najjeftinije kineske plastike. Kome treba toliki ekran, njemu ce S3 biti super, ali o izradi je smesno pricati.

Realna cena telefona na vrhuncu popularnosti je 400-500e (u zavisnosti da li je skinut s mreze, neotpakovan itd) kada bude prosao ovaj FUD, ludilo, i neosnovane kritike. Kao i svakog drugog iphone-a od kada se pojavio.

i tako opet počinje prepirka iPhone vs the world…

Haha, pa to izgleda mora uvek.:slight_smile:
@padawan Ma kako god ja volim sto S3 ima poveci ekran, sto se performansi tice, koristicu ga dok ne izadje nesto sto bi me zaintrigiralo, mozda je apple bolji trenutno. Kamera mi, iako ispostavlja se bar 50% slikam telefonom, nije posebno bitna jer kad se planirano slikam ponesem aparat ili camcoder. A za ostalo je dovoljna.
Inace da se ne bi brisali komentari a iskreno ne bih ni da se raspravljam zato sto se slazem s tvojim misljenjem, po brojkama je bolji, a za moje misljenje nisam rekao kao da sam ja neki faktor u svetu telefona i kapiram da ne znaci nista, rekao sam zbog mene s obzirom da mi nije prepreka u novcu da bih kupio telefon vec moram da vidim da mi se svidja, a nisam od onih koji se naloze kad vide neciji review, odmah se naloze vec sacekam i pogledam za sebe.:slight_smile:

Edit: Ahahaha za post iznad. :smiley:
Neka, neka, necemo da se isposvadjamo, jer realno nisam okoreli fanboy, samo kupim ono sto mi se dopada pa realno nemam neke posebne argumente da bih branio sem da se meni svidja, priznajem da je nesto bolje, ali meni licno ne znaci, kome znaci, i to je super, sigurno necu da nabijam nekome svoj ukus. :slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Uzmi tablet ako hoćeš veći ekran.

Telefon treba da ostane telefon.

Pa tablet sam i planirao da uzmem, ali kad sam uzeo ovo predomislio sam se i odlozio kupovinu tableta jer mi je nekako taman, mada sam otisao da pregledam neke tablet racunare, i cekao sam da vidim sta ce Apple da uradi, ali trenutno sam odustao od kupovine.
Inace, sto se mene tice 4s odlicno lezi u ruci, ne znam kakav je iphone 5 pa ne mogu da komentarisem, ali onaj je super bio.
Mada licno meni lezi i s3, iako mislim da nemam nesto posebno glomazne ruke. :slight_smile:

Meni je isto tako super S3, mozda cu ga koristit kao drugi telefon=. Do pojave I5 bio mi je najbolji…

@Akiris LOL

Da li je moguce da su ljudi toliki snobovi da moraju bas iPhone da imaju…
Ja ne vidim sta je dobro u tom telefonu, osim verovatno cinjenica da neki ljudi uzivaju u tome da budu vidjeni sa njim…
Sta je iP 5 dobio od poboljsanja u odnosu na 4s, nista…
Malo bolji procesor, veci ekran sto ce biti problem sa aplikacijama i novi set troskova zbog novog konektora…
iOS ne da je ruzan, nego mi je odvratan taj jedan te isti izgled u svim verzijama, pa ***enu ikonicu nece da promene, mada to nije ni bitno snobovima, bitno je da imaju iP…
A da ne pricam filozofiji iKorisnika kojima je ovaj telefon svetinja, telefon bez greske, a ovoliko krucijalnih bagova u novom sistemu dodje kao sitnica :smiley:

No offense :slight_smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

O boze, ne vidis jer nikada nisi imao…

Procitao sam prvu recenicu i pripalo mi je muka.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Prekjuce sam testirao i5…

Blaaahhh je moj odgovor, vec vidjeno, pored njega testirao S3 i HTC One X, koji sam eto i uzeo…

I5 je placen sa sve troskovima puta i par bumpera ukupno 1350e kad sam cuo to noge mi klecnule ne vredi ni 350 realno… ali kao sto maxs rece izem ti ja taj isti izgled nonstop a i svaki iKorisnik ga dize u nebesa… danas bas popodne moj drugar to radi bas a imao je sve telefone zive i androide i sve i eto ga covek podize iphone iako je sam izjavio da je android najbolja platforma ikada ali ajd sad

Ja sam imao oba ali ne patim od toga da uzdizem nesto u nebesa, imace uvek nesto bolje i novije… dobar je iphone, to je tel koji nudi sve u jednom i bez toga da glava boli oko koriscenja, te s toga moze da nosi ime dumbphone… aliiii, dizajn samog sistema nije napredovao ic, dizajn telefona pa ni to bas nije dozivelo neku revoluciju

Sa druge strane android je highly customizable, moze da radi super ako se experimentise sa romovima ali zna da zada coveku glavobolje po nekada, tj out of the box retko kada samo kada se neko upusti u rom avanturu. E sad dizajn telefona zavisi od prozvodjaca do proizvodjaca, a izgled sistema iskljucivo od korisnika…

E sad s obzirom da apple je jedan brand i ios jedan proizvod, to je ostavljeno samo appleu da odluci kako ce biti… a android mogu da razvivaju svi redom pa prosudite sami, tu dizajn zavisi od toga ko pravi fon a izgled sistema prepusten nama korisnicima da organizujemo kako volimo… ispada da ja sad kakim ali realna slika jeste takva, iphone je telefon vezan za neki prestiz, da budete vidjeni sa njime, u neku ruku sada je i galaxy serija samsunga…

Off topicovao sam ga zesce :stuck_out_tongue:

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Moram da spomenem koja su dve glavne replike iKorisnika upucene onima koji opletu malo po iPhone-u, a koje sam imao prilike da spazim u beskrajnim diskusijama po mnogim forumima:

• Prvo sto kazu je da nisi imao iPhone pa ne znas
  • Drugo je da je to savrsen telefon bez bagova nasuprot Androidu koji je po njima prepun bagova sto nikako nije tacno

Ono sto me iritira u takvim diskusijama je sto ljudi potezu za ovim izgovorima, a ne pada im na pamet da cinjenicama potkrepe svoje misljenje, da daju svoje misljenje a ja svoja iskustva pa da na lep nacin izgradimo jednu diskusiju bez ljutnje…

Tacno je da ga nisam imao, niti bih, ali sam ga koristio dovoljni dugo da mogu da kazem sve sto mi se ne svidja o tom telefonu…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2