Interesuje me uzeo sam igru na psn i imama ps3 slim 12 gb e sada ne razumem kad krene igra da se skida pise nemam dovoljno memorije igra je 8.2 gb a na sistem pise slobodno 8.8/12gb
Moras da ima interni HDD da bi instalirao igre, znaci kupi ili nadji neki 2.5" HDD ubaci ga u mesto predvidjeno za njega moze i bez case za HDD
zato sto ti treba da skines 8.2GB i da ih instaliras u isto vreme, dakle to su 8.2GB + 8.2GB a mozda i vise u trenutku skidanja, posle se 8.2Gb skinutih samo obrise a ostane instalirano 8.2… u prevodu HDD ti treba
ok znaci moram uzet novi hdd moze li koji bilo hdd 2.5 od laptopa ili imaju odredjeni modeli koji mogu
bilo koji samo da je 2.5 inca i ne deblji od 9.5mm mada sada svaki je ok
i treba ti kuciste za hdd za tu konzolu posto ne isporucuju valjda sa njom nego moras da kupis naknadno, onaj metal za montiranje, fioka njegova interna
Moze li bez kucista da se instalira ili se mora uzeti
ne mogu da se setim malo je teze da nabodes hdd i da visi onako ali jeste izvodljivo samo sto ce da ispada cim pomeris konzolu malo
Izvodljivo, nabodes ga, malo je teze ali moze kao sto sam ti rekao, ne mora case a i on ti je 15evra ako se ne varam.
HDD koj god marke moze nije XBOX pa da pravi problema pogledaj i nadji neki bolji, fabricki idu toshibe i hitachi od vecih
moras da skines i instalirasa sa psn file za update hdd . u mom slucaju sa istom konzolom i slim sa 12 gb morao sam da ubacim hdd. skinuo sam igu velicine 9.3 gb i posle instalacije u sistem informacio mi je pisalo da mi je ista zauzela 40 gb na hdd
Meni i dalje nije jasno, why, oh why, ljudi kupuju konzole bez HDDa…
Alcatel OT995 ICS - Android - za greske krivite: TapaTalk2
Nisu znali da ko ne plati na Drini platice na cupriji :), isto sada problemi i na XBOX360 GTA V, BF4 …
Slazem se, ali takodjer mi je bezveze sto ih uopce proizvode bez HDD-a…ali jbg dodatna zarada :cash:.
svaki put ko god da kupi konzolu sa 4GB ili 12 u ovom slucaju i resi da kupi hdd kasnije pukne bar 40e vise na to zadovoljstvo
evo primera Xbox 4GB lupam kosta 210 eura, Xbox 250GB verzija kosta 230e. HDD od 250GB za xbox kosta 50 do 60e. Dakle ko kupi 4GB konzolu ima posle zesci trosak…
A firmama pase, med u mleko :D, mani mani…
Ja imam ps3 sa samo 40GB i nisam menjao hdd, nije potrebno
Sent from my iPhone using Tapatalk
jeste ali zato imas externi hdd veci… Veci HDD uvek treba, to nemoj da se zavaravas i tesis da nije tako, kad tad treba!!!
I kako ne treba, evo ti primer Uncharted 3 GOTY je 45GB tacno, mosaaaaa
Ja isto imam fat ali od 80GB, to sam kupio cim su izasli ti modeli, ali jos uvek radi kao sat…
Takodjer mi nije potreban veci HDD jer sve igre imam na diskovima, imam ih par i na HDD-u kupljene sa PSN-a, ali to su sve igre koje zauzimaju malo, max do 4 GB, radi se o PS1 igrama - nostalgija :emoticon-0100-smile.
EDIT:
Slazem se ako imas cipovani PS3, moj nije cipovan…originali.
EDIT 2:
Ali sada na ovoj novoj gen. cu verovatno odmah u startu ubaciti HDD od 1TB, jer imam u planu vecinom sve igre kupovati sa PSN-a, naravno US PSN-a.
Ja sam dugo imao trbonju od 40 gb ali čim su krenule igre sa plusa svaki mjesec, morao sam kupiti HDD od 250 gb. I to je neki minimum ali nisam imao love za veći.
ja imam interni 500gb i externi 500gb pa je malo
E o tome ja pricam, mesta ama bas nikad dosta :). Kod mene je 1 TB interni i 2 TB externi i za sada zaleze taman…
Sent from my HTC One X using Tapatalk