Koliko igara igrate istovremeno, postavlja se pitanje?
Predator moj je modovan ps3 cita igre sa USB-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko igara igrate istovremeno, postavlja se pitanje?
Predator moj je modovan ps3 cita igre sa USB-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
istovremeno skoro uvek 5 do 6 igara jer ne volim da za svaku moram da prebacujem pa posle pola sata da mi se priigra druga ja opet brisem i tako u krug
10-tak minimum
I ni jjednu ne zavrsim…
e ja da ali i dalje igram svaku sve dok je ne predjem, malo jedna malo druga, pa onda me neka zainteresuje vise pa je predjem do kraja i tako…
Isti slucaj i sa mnom. Dok se nisam prisilio da predem zapocete igre. Sad igram po 3 maksimalno… I da, ‘Dead Space, Bioshock: Inifinite, ACR’ su mi ostale nedovrsene, neke od tih vise od godinu dana Vjerovatno cu ih morati ponovno zapoceti jer se niceg ne sjecam
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
E sada imam problem ubacio sam ga u konzolu ali nece nikako da pokaze na sistemu valjda nije formatiran na fat32 kako ga sad formatirat na fat 32
Mora iz opcija, ps3 ga formatira sam ne koristi fat32 nego ps3 file sistem zato ce ga on sam formatirati. Pogledaj sta ima od opcija za storage i sta ima na google how to upgrade super slim 12gb memory …
Sent from myphone using Keyboard errors
ok uradio sam i update novi sistema ali sad mi je nesto 10 puta sporijji ps3 nego prije toga sto je bio
Evo sada mokih problema:
Sporo mi ucitava kada ulazim na psn moram cekat dva minita i vise,kada pokrenem u igru jednu 20 sekundi a kad izlazim na quit game i vise i kada se gasi 20 sekundi zapisti 3 puta i ugasi se