Inside the next Xbox: Project Scorpio tech revealed

Ala je ruzan dev kit :smiley: Sa videorekordera na dvd player… :joy::joy::joy:

1 Like

Jesam li ja jedini koga zaboli za izgled konzole?

:smile:

4 Likes

svaki put kad to cujem, odmah mi ovaj padne na pamet :smiley:

5 Likes

Morace zaista da se potrude da prevazidju Pro u ruznoci.

3 Likes

Meni dev kit izgleda ok, ide u Xbox One S liniju, drago mi je da se drže tog vizuelnog jezika i da bi trebalo u tom pravcu očekivati i Scorpio dizajn. Po veličini nešto između OG X1 i S verzije, mada se šuška da je isti ili nešto manji od S konzole. MS dizajn tim zna šta radi u poslednje vreme, tako da ne treba sumnjati da će biti lepo parče hardvera.

Meni još na stolu stoji napojna jedinica od XO-a, ko kuća velika, trećina moje Ps4 konzole. Pa jel me briga? Nije :smile:

2 Likes

Ako je ovo istina, kapa dole. Mada je u sustini ipak najbitnije da ne trpi hladjenje, ali ako su napravili nekakav engineering masterpiece sa Hovis metodom, bilo bi prilicno impresivno sabiti takvu tehnologiju u tako malo kuciste. Samo da nas ne strefi novi RROD.

1 Like

Koriste isto cooling rešenje kao u Surface uređajima, tako da bi trebalo na tom planu da bude sve ok. Kontam da su iz RROD situacije podosta naučili i da je to među prvim stvarima o kojima vode računa.

Ali Scorpio je 10.000x jaci nego Surface. Videcemo, ova generacija zaista uliva nadu da su nesto naucili i licno ne verujem da ce im se ponoviti slucaj kao sa Xbox 360. Mada to budzenje generalno povecava razne vrste rizika. Npr pogledaj sta se desilo sa baterijom Note-a. Faktor forme nije toliko presudan za kucnu konzolu.

Znaci, oktrivanje konzole i cene na E3 sajmu. Nista pre toga kao sto se spekulisalo.

1 Like

Saopstili su i to da ce konzola biti prikazana na brzinu, a da ce glavni fokus biti na igrama. Jedva cekam da vidim sta su to spremili od igara za Xbox… I PC. :smile:

Prica o tome koliko je slaba konzola :joy::joy::joy::grin::grin::grin: