Ala je ruzan dev kit Sa videorekordera na dvd player…
Ala je ruzan dev kit Sa videorekordera na dvd player…
Jesam li ja jedini koga zaboli za izgled konzole?
svaki put kad to cujem, odmah mi ovaj padne na pamet
Morace zaista da se potrude da prevazidju Pro u ruznoci.
Meni dev kit izgleda ok, ide u Xbox One S liniju, drago mi je da se drže tog vizuelnog jezika i da bi trebalo u tom pravcu očekivati i Scorpio dizajn. Po veličini nešto između OG X1 i S verzije, mada se šuška da je isti ili nešto manji od S konzole. MS dizajn tim zna šta radi u poslednje vreme, tako da ne treba sumnjati da će biti lepo parče hardvera.
Meni još na stolu stoji napojna jedinica od XO-a, ko kuća velika, trećina moje Ps4 konzole. Pa jel me briga? Nije
Ako je ovo istina, kapa dole. Mada je u sustini ipak najbitnije da ne trpi hladjenje, ali ako su napravili nekakav engineering masterpiece sa Hovis metodom, bilo bi prilicno impresivno sabiti takvu tehnologiju u tako malo kuciste. Samo da nas ne strefi novi RROD.
Koriste isto cooling rešenje kao u Surface uređajima, tako da bi trebalo na tom planu da bude sve ok. Kontam da su iz RROD situacije podosta naučili i da je to među prvim stvarima o kojima vode računa.
Ali Scorpio je 10.000x jaci nego Surface. Videcemo, ova generacija zaista uliva nadu da su nesto naucili i licno ne verujem da ce im se ponoviti slucaj kao sa Xbox 360. Mada to budzenje generalno povecava razne vrste rizika. Npr pogledaj sta se desilo sa baterijom Note-a. Faktor forme nije toliko presudan za kucnu konzolu.
Znaci, oktrivanje konzole i cene na E3 sajmu. Nista pre toga kao sto se spekulisalo.
Saopstili su i to da ce konzola biti prikazana na brzinu, a da ce glavni fokus biti na igrama. Jedva cekam da vidim sta su to spremili od igara za Xbox… I PC.
Prica o tome koliko je slaba konzola