Indiana Jones and the Great Circle Previews

7 Likes

Pravio sam neki post sa par previews pa evo i ovdje:

“Nema sumnje da developer MachineGames razumije izgled i osjećaj Indija, ali vukle su se sumnje oko njihove sposobnosti da dočaraju igranje sa svjetskim putnikom. Sada kad smo proveli neko vrijeme sa igrom, jasno mi je da MachineGames razumije više nego samo estetiku Indijane Džonsa, nego takođe šta znači biti Indiana Džons.” - Max Blumethal Kurt Indovina (video preview) (GameSpot)

“U moja 2-3 sata sa Indiana Jones and the Great Circle, imao sam osjećaj autentičnosti i nostalgije koja je skoro u potpunosti falila u 4. filmu.” - Jez Corden (WindowsCentral)

“Ono što sam igrao se činilo kao bolja reprezentacija Indija nego što sam mislio. Kao veliki fan filmova, uvjereniji sam nego ikad da ću uživati u ovom iskustvu, čak iako ne budu svi pojedinačni djelovi najbolji što mogu biti.” - Eric Switzer (The Gamer)

https://www.thegamer.com/indiana-jones-and-the-great-circle-preview-hands-on/

"Jasno je sada da je Indiana Jones and the Great Circle više adventure-action igra nego action-adventure, ali poslije par sati igranja, volim ju zbog toga. - Ryan Mccaffrey (IGN)

“Zar ne volite kada developer tretira renomirani filmski serijal sa respektom koji zaslužuje? Pa, možete dodati Indiana Jones and the Great Circle na listu sjajnih igra-film adaptacija jer to je upravo vajb koji sam dobio nakon igranja 3 sata na nedavnom press-eventu.” - Ian Higton (Eurogamer)

“Poslednja avantura udaranja nacista od developera Wolfenstein-a bi mogao biti najbolji Indy od 80-ih.” - Jordan Middler (VGC)

3 Likes

Strava. Aj bas da vidimo finalni rezultat.

Bas izgleda obecavajuce :grinning:

Cak u nekim trenucima i nocnim scenama ima taj Uncharted 4 vajb pomesan sa Thief-om.

Jedina mana ove igre mi je što je u prvom licu. Nekako mi je žešće čudno…

4 Likes

Ovo dolazi u Game Pass day one?

da da.

3 Likes

Previews kažu da je sasvim dobar osećaj, posebno što ima gomila detalja i easter eggs koji se pronalze istraživanjem.

1 Like

Ko bude očekivao neki poseban combat biće onda i to mana jer iz ovog što sam čitao igra se ne fokusira na to i prvenstveno je stealth. Ryan j sa IGN ju poredio sa Riddick igrom ali i Thief. Ovaj sa The Gamer kaže da je više Dishonored nego Wolfenstein.

Takođe, nekima su bile dosadne puzzles ali kažu da uz pomoć Indijevog fotoaparata možeš dobiti hintove ako te to smara.

2 Likes
5 Likes

Ma bre… ovo ce da kida :grin:
86/89 OC score je moja pretpostavka.

3 Likes

Igra sija! Cant wait!

1 Like

Plasi me kad pocnete da pricate o goty pre no sto izadje :grimacing:

3 Likes

Nadajmo se ali ocjena je na kraju nebitna. Nisu ni Wolfenstein igre neke super ocjene bile ali su igre bile dobre.

Ma nadam se da su pobegli totalno od Wolfenstein vajba, jer kazu da je akcenat na avanturi i eksploraciji :sweat_smile: Treba mi Xbox-ov Uncharted heh

Neces dobiti. Uncharted je Uncharted.

2 Likes

A man can dream… :smiling_face_with_tear:
Jedva prezalio sto nije kompletno third-person, al ajd

Od Wolfensteina su daleko, nije shooter igra. A i Uncharted-a, i on tamo genocid napravi. Indy tek tu i tamo tek nekog ubije, većinom se svodi na neke tupe predmete i šaketanje.
Bio bi veliki promašaj kad bi pucao kao u Uncharted. A i gledao sam ove previews, ovdje je pištolj zadnja opcija. Uglavnom navučeš brdo Švaba sebi za vrat jer svi čuju pucanj.

1 Like

Slazem se, ali mislio sam vise na uncharted-feel.
Uncharted nije bas klasicna pucacina kao sto je Wolfenstein… vise akciona-avantura sa skakanjem, preskakanjem i tomb raidovanjem :sweat_smile:

Ironija je da su na Uncharted najvise i uticli Indii i Lara, dok je Phill rekao da sada zeli “svoj Uncharted”.

Imaće feel Indy filmova, tj. Prve trilogije. Mislim pogledaj gore te previews. Ako ima jedna teza koja se provlači kroz svaki preview, to je ta da da je veoma dobra adaptacija filmova.

Uncharted a i Tomb Raider nisu shooteri ali je body count pozamašan u tim igrama. Do kraja igre budeš masovni ubica. :grinning:

Ovi iz Machine Games kažu da je igra više adventure-action nego action-adventure. Kao što je Ryan iz IGN gore napisao. To je neka fraza koji su i oni na eventu koristili.

3 Likes